View Single Post
Old 24 Feb 2009, 23:29   #1084
Twinsen

Twinsen

Dupa Let the Right One in, am zis sa merita sa vad ce horror-uri au mai facut suedezii. Intamplarea a facut insa sa ajung la vecinii lor norvegieni.

Fritt Vilt aka Cold Prey
Poveste clasica in care niste tineri sunt prinsi intr-o locatie izolata si apoi incepe distractia. :lol: Chiar daca nu castiga vreun concurs de originalitate, e realizat foarte competent. Personajele sunt mult mai bine construite decat filmele echivalente americane si asta e motivul principal pentru care l-am vazut pana la capat.

Villmark aka Dark Woods
Si de data asta protagonistii au ghinionul sa se gaseasca intr-un loc izolat, unde ii asteapta horroru'. Spre deosebire de Fritt Vilt insa, Villmark reuseste sa para foarte real, o calitate rara in filmele de acest gen. Personajele par niste vechi cunostiinte, iar elementele de suspans sunt atat de subtil integrate incat te fac cu adevarat interesat de ceea ce se intampla. Padurile norvegiene cu atmosfera aparent calma, dar in care CEVA te face mereu sa te simti in pericol, sunt fundalul excelent pentru poveste. Finalul e mai degraba dezamagitor, dar ramane cel mai bun horror pe care l-am vazut in ultimul timp.
  Reply With Quote sendpm.gif