Originally Posted by EgOisM:
Nu ma intereseaza sa apar in scenariul tau
|
Nu trebuie s ate intereseze. Am nevoie de acceptul unei cai de mijloc.
Originally Posted by Neuptolem:
Pitbull, am voie? Cum a spus si Prolly si cum imi tot statea pe limba si mie, e un brand, something?
Intr-adevar, exagerati. Daca voua va arde de contre si replici dure, lipsa de constructivitate, ei bine, mie nu-mi arde, eu iau treaba asta foarte in serios. Voi persevera sa-mi ating telul pt ca stiu foarte bine ca nu gresesc cu nimic! Sa vina un administrator cu legislatia, ce mama naibii? :hmm:
Dar chiar asa, Romanika, tara tuturor posibilitatilor?
Daca postati pe un forum cu un anume nick, atunci va asumati si responsabilitatea acelui nick in urma celor postate. Si responsabilitatea asta in cealalta parte a ecuatiei este chiar acordul de a folosi nick-name-ul intr-un scenariu CE APARE DOAR PE FORUM sub folosul artisticului si numai al constructivitatii legate de viziunea unui scenariu.
IN CAZ CA scenariul ia vreun drum in lumea reala, AFARA, si INCA NICK-NAME-URILE PERSISTA si STRICA IMAGINEA UNOR PERSOANE - ghicite ori neghicite - sa vezi cum sar impresarii pe domniile respective, care? Oare cine sunt ei? Ia-i de unde nu sunt? - ATUNCI AVETI TOT DREPTUL SA MA CHEMATI IN INSTANTA.
Asa ceva nu se va intampla pentru ca vreau sa-mi strang bani de master, nu pt sali de judecata si spagi la avocati!
Originally Posted by EgOisM:
Ai obosit un forum intreg cu scenariul tau...
|
In primul rand nu trebuie sa te intereseze. In al doilea rand, stai fara grija, am si eu limite.