Voi negocia si cu EgOisM cum am negociat si cu Pitbull. Trebuie sa cadem la o cale de mijloc, in fond, nici eu nu-mi doresc sa periclitez imaginea persoanelor vizate dar nici scenariul meu sa nu sufere modificari atat de catastrofale, ce ma fac eu fara EgOisM?

E cireasa de pe tort! :happy:
Ar fi pacat, nici nu stiti ce pierdeti.
EgOisM, nu e chiar asa cum ai mentionat, eu nu am zis ca-ti folosesc numele real, vrei sa copiez aici e-mail-ul pe care ti l-am trimis? Nu cred ca e nevoie. Nici nu-ti stiu numele, tot ce stiu e un prenume, sa zic, iar nici de ala nu sunt sigur, daca e cu adevarat prenumele tau, atunci cati Gheorghi si Ioane or exista in tarisoara asta? Si vai, sa vezi cum citeste cineva scenariul apoi cum ii sar ochii pe tine, te cauta, te gaseste si cine stie ce-ti face! Esti putin...sub influenta multor filme pe care le privesti.
Nu sunt un psihopat ori un obsedat sexual si te rog sa nu mai le dai altora senzatia asta pe forum, nu ma cunosti! Si nici nu vreau sa ma stresez sa ma cunosti.
In al doilea rand, am zis ca folosesc
apelativul frantuzesc al prenumelui acela, nu cel romanesc, nu cel real.
NU AM NEVOIE DE NUMELE TAU ORI PRENUMELE TAU!
TOT CE IMI TREBUIE MIE E
UN NUME DE PERSONAJ SUGESTIV, CARE SA REPREZINTE CAT MAI BINE ACTIUNILE SI PERSONALITATEA ACELUI PERSONAJ. Personaj care la randul lui reprezinta o categorie de oameni. Daca imi spui acum ca te cheama Loredana Eftimie, imi suna indiferent, nu am nevoie de acest nume al tau, real. Eu am nevoie de o "porecla" care mai mult sau mai putin sa fie INSPIRATA din personajul tau creat pe forum:
EgOisM, cel putin in mintea mea, poate cu altii esti mai draguta.
Negociem. Nu pot sa pierd cartile tocmai la masa cu tine. Ce o sa ma fac cu Hellsteed si StefanDo, ei chiar ar avea motive mai serioase sa ma refuze. Dar voi negocia si cu ei caci scenariul meu e foarte bun, simt asta.
Adaug ca nu am nicio intentie sa te stresez pe tine cu aspiratiile mele. Eu vreau sa scriu acel scenariu, iar personajul creat de tine pe forum e mai sugestiv pt gama / clasa de oameni ce vreau sa o prezint: fotomodelele, unele din ele ori majoritatea. Cunosc fete in realitate mai reprezentative pt acest gen de personaj, dar PE ACEST FORUM ele nu au nicio valoare sugestiva, sunt doar simple Loredane Eftimie.