Thread: Oscar 2009
View Single Post
Old 24 Feb 2009, 13:34   #621
andreinic
Novice

andreinic

Incep prin a spune ca am castigat 7 DVD-uri.

Din cele 15 DVD-uri mentionate de Gloria ca fiind cele disponibile, 5 dintre ele le am, si anume:

Godsford Park
What’s Eating Gilbert Grape / Arnie
Lonely Hearts/ Dragostea ucide
Where the truth lies/ Aparente inselatoare
Captain Alatriste / Capitanul Alatriste

Din cele 10 DVD-uri pe care nu le am, preferintele mele pentru primele 7 sunt urmatoarele:

1. Carlito’s Way / Carlito
2. Good Will Hunting
3. After Glow / In Amurg
4. A Bronx Tale / Poveste Din Bronx
5. English Patient / Pacientul Englez
6. The Shawshank Redemption / Inchisoarea Ingerilor
7. A River Runs Trough It / Candva Pe Aici Trecea Un Rau
8. Pulp Fiction
9. Home of the Brave/ Acasa printre cei curajosi
10.The Don Is Dead / Razboiul Mafiei

Daca nu se poate, nu e nici o problema, oricare din cele 10 DVD-uri fiind bun pentru mine.

In rest, as prefera o mare transparenta in ceea ce priveste distribuirea DVD-urilor, cu afisarea unui post (dupa ce se delibereaza) cu ce DVD ii revine fiecarui castigator, pentru ca totul sa fie clar. Iar dupa aceasta, fiecare sa vina la redactia Cinemagia si sa isi revendice premiile (valabil pentru cei care sunt din Bucuresti). In ceea ce priveste schimburile de DVD-uri intre castigatori, acestea ar trebui sa se faca in particular.

Cel mai corect mod de distribuire a DVD-urilor ar fi sa se ia in ordinea raspunsurilor corecte date la previziunile Oscar (adica locul 1: tank240388, pana la locul 37: CNA7664), iar la egalitate, sa primeze ordinea postarii. Ordinea fiind astfel stabilita, se va tine cont apoi de preferintele fiecaruia, exprimate individual pe forum si, binenteles de cate DVD-uri are la dispozitie Cinemagia din fiecare exemplar.

P.S.: Daca se va lua in calcul doar ordinea postarii, nu ar fi corect ca, corinika (de exemplu), care a dat 9 raspunsuri corecte din 24 (locurile 25-30 din cei 37 de participanti) sa aiba dreptul de a alege prima.
andreinic is offline   Reply With Quote sendpm.gif