Originally Posted by Leonard:
Originally Posted by Suspect de bizar:
Îi dau posteru' cui îmi dw un DVD :oops:
|
deal ºi cu mine. am 11/24 deci 3 dvd-uri ºi le dau pe toate pe postere (dacã sunt la alegere). vreau un poster cu Sean (Milk probabil)
momente de bucurie pentru mine:
1. Robin Wright alãturi de Sean Penn din nou (divorþaþi fiind, mã bucur cã s-au împãcat sau cã sunt oricum în relaþii bune)
2. Oscar pentru Sean. singurul premiu la care m-am trezit strigînd de bucurie. merita dar nu mã aºteptam chiar sã ia.
3. Oscar pentru Anthony Dod Mantle (demult era între operatorii mei favoriþi pentru imaginea la It's all about love, Dogville ºi cîteva dogma) ºi datoritã lui slumdogul n-a fost plictisitor, în ciuda subiectului ºi scenariului.
bad moments:
Slumdog best picture 
|
Si eu m-am bucurat s-o vad pe Robin,la fel de frumoasa,si eu stiam ca-s despartiti,ai vazut cum il pipaia cand vorbea De Niro?.Sean e special,si ca regizor.Nu se astepta sa ia Oscar!
Slumdog e un Kitsch.
Da,a fost un an slab cum a zis StefanDo,spectacolul salvat de fostii actori in voga,de Monstrii sacri,semn ca Hollywoodul intra in colaps.Incercand sa ne bage pe gat tot felul de vedetute(fatuci si baieti) din seriale tampite,care sunt doar niste produse de marketing,tot felul de fetze nasoale si netalentate.Cred ca si pe red carpet au fost ignorati atatia actori adevarti,ca sa fie fotografiati si intervievati niste copii de sus-pusi pe acolo,mileyciruszackefronparasute de-astea de care auzi si uiti imediat ,care umplu ziarele de scandal si s-au intins ca o molima si la Oscaruri si peste tot.Cred ca Meryl e ultima mohicana.E jenant sa fii actor adevarat si sa fii sufocat de nulitatiPacat.Goodbye,Hollywood.