View Single Post
Old 23 Feb 2009, 11:16   #87
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by buticut:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pitbull:

"The Curious Case of Benjamin Button" - Machiori, cãutãm scenariu!
Un exerciþiu de stil destul de interesant

(................................................. .................................................. .................................................. ..)

Din fericire, busuiocul e dres la nivelul imaginii - plastica lui Claudio Miranda fiind nu numai superbã în sine, ci ºi profund creatoare, urmãrind evoluþia concepþiilor vizuale, cromatice, de texturã ºi iluminare de pe tot parcursul ultimilor optzeci de ani. Rimeazã perfect cu scenografia de decoruri ºi costume, iar o notã aparte, evident, o pune machiajul de compoziþie, impecabil atât la nivelul fiecãrei mãºti în sine, cât ºi prin discreþia cu care urmãreºte, imperceptibil, evoluþia în timp a fizionomiei lui Brad Pitt. Categoric, un regal de virtuozitate vizualã, care ne face sã iertãm parþial lãbãrþarea pe aproape trei ore a unui material adecvat pentru o orã ºi jumãtate, în sine, dar perfect inscriptibil în doar cincizeci de minute, prin sãrãcia scenariului. N-ar fi deloc surprinzãtor ca, dintre cele treisprezece Oscar-uri la care candideazã, filmul sã-ºi adjudece câteva în aceste sectoare. ªi nimic mai mult.

Pitbull (Mihnea Columbeanu)
12-13 februarie, 2009
Bucureºti, România

Best Achievement in Visual Effects
Winner: The Curious Case of Benjamin Button (2008) - Eric Barba, Steve Preeg, Burt Dalton, Craig Barron

Best Achievement in Makeup
Winner: The Curious Case of Benjamin Button (2008) - Greg Cannom

Best Achievement in Art Direction
Winner: The Curious Case of Benjamin Button (2008) - Donald Graham Burt, Victor J. Zolfo

Ce v-am zis eu...?
:sleep:

Ce v-am zis eu...? + 1 :sleep:
Ce v-am zis noi...? :sleep: :sleep:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif