Thread: Nedrept??i?ii
View Single Post
Old 20 Feb 2009, 23:57   #4
buticut
Guru

buticut

Vai,cu cine sa incep? :lol:
Dintre cei care au fost nominalizati si au pierdut in favoarea altora:

2006: Best Performance by an Actor in a Leading Role: il merita Joaquin mai mult,parerea mea. In plus,in acel an au trecut complet peste "The Libertine" - cel mai intens rol al lui Johnny Depp .

2003: Best Actress in a Leading Role: Nicole a fost buna,dar Salma a fost extraordinara in Frida
Best Actor in a Leading Role: Day-Lewis ROBBED!

Acelasi an,Best Actress in a Supporting Role - as fi vrut mai mult sa il ia Juliane Moore decat Zeta-Jones
Oricum Chicago a fost meh,in comparatie cu celelalte...

2001: Best Actor in a Leading Role - au vrut sa isi spele pacatele pentru ca nu i-au dat Oscarul lui Russell nici pentru A Beautiful Mind,nici pt The Insider si i-au dat pentru cel mai slab rol dintre cele 3 nominalizari. Vroiam sa castige Ed Harris sau Geoffrey Rush

Acelasi an:
Best Actress in a Leading Role: Ellen Burstyn din Requiem for a Dream

2000: Best Actor in a Supporting Role: Rolul interpretat de Michael Clarke Duncan in The Green Mile a fost cu mult mai solicitant decat ce a facut Caine.

1999: S-a furat la greu in acel an. Shakespeare in Love e charming si sweet,dar peste The Thin Red Line, La Vita รจ bella si Saving Private Ryan??

1997: Best Actor in a Supporting Role - actorul notoriu pentru incredibilul sau declin dupa castigarea Oscarului,Cuba Gooding Jr.Eu i-as fi dat in acel an lui Ed Norton pt Primal Fear

1996: Braveheart - overrated
1994: Best Actor in a Supporting Role - Ralph Fiennes pt Schindler's List
1991: Dances with Wolves winning over Goodfellas....grrr.Martin Scorsese robbed!
1990: Best Picture: Driving Miss Daisy better than My Left Foot??!!

Si ma opresc aici,ca mi-e somn .
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif