Multumesc celor care m-au votat(care sunteti ,va rog? :lol: ).Am fost la serviciu si am uitat de termenul limita,ora14.Si nu reuseam sa iau poza.Nu mi-a placut nici o toala de acolo,si nici pantofi.Nu erau la moda sau care sa ma reprezinte.Parul e prea scurt.

As vrea f mult sa cedez voturile Gloriei,si sa particip si la runda doi.Pleeeeease.
Later Edit
espre moda:
La
Gloria apreciez finetea si culoarea ochilor,coronita de premianta monarhica,dar pantalonii :shock:
Asiatica: pantofii,cam retro ,si bulinutele alea si tocul alb,c'mon,desi interesant ca s-a vrut in ton cu pata de culoare de pe bluza-kimono,desi pantofii rosii sunt f pretentiosi.Misto sosete si betigasele usor razboinice in par,dupa ce tocmai s-a consumat in prealabil cel mai bun orez din...Asia extrema
Buticut,e ok,casual,mai lipsea o geanta sport.Personal prefer o tinuta mai dark asa,nu emo,ci rock.Ar fi mers niste dresuri colorate.
Corinka,fara colier,ajunge bratara.Sau cu mai multe coliere,lanturi suprapuse si multe bratari,cu gust si personalitate,uneori less nu e more.
Bre,exagerat de multe bijuterii,cerceii si manusa de seara fara degete ajungeau,fara colier si bratara de plaja.In locul tenisilor,espadrile,sau pantofi colorati, asa e prea tern,prea negru.Dresurile suks.
Norina,very french,very sweet(J'aime bretonul si lipstickul,+simplitate).Fara centura.Si la rochita aia alt colier lung,medalion si pandantiv,se poarta coliere suprapuse.Sau unul singur dar altul.
Egoism,tinuta tinereasca,dar fara pata de culoare: ar fi putut fi pantofii,cu ceva platforma si toc inalt,dar nu erau la magazinul ala virtual,si un pic de culoare pe bratara neagra.
Eu: cam vulgar,dar i'm so ready for action,restul ce mai conteaza?