View Single Post
Old 19 Feb 2009, 09:02   #232
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Originally Posted by zapata:
Cu tot respectul, gloria nu exprima oficial punctul de vedere oficial al cnc. daca cnc-ul ar fi dorit sa anunte public ca notele pe scenarii s-au batut in cuie, ar fi facut-o printr-un comunicat de presa, printr-un anunt pe sait... printr-un comunicat la agerpres...

dar un comunicat catre cinemagia nu e destul?

Quote:
„Cristian Mungiu a verificat inca o data daca punctajele sunt cele corecte pentru ca ni s-a cerut sa semnam totul, nu doar notele puse de noi” a spus, pentru Cinemagia, Alexa Visarion. „Juriul a fost mai atent cu toate directiile pe care le ofera legislatia; am luat-o mai responsabil”. [...]
Viorica Bucur, membra a celeilalte comisii, care jurizeaza scenariile de documentar si animatie, a spus pentru Cinemagia ca, la categoria lor, clasamentul este deja finalizat..

tu te referi la nerespectarea secretului proiectelor, nu? Ei, eu zic ca in faza asta proiectele nu mai sunt secrete. N-or sa dea un comunicat oficial: GATA, am deschis dosarele!
Daca sunt batute sau nu in cuie notele asta chiar nu mai depinde de declaratia adei solomon.
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif