Originally Posted by zapata:
Cu tot respectul, gloria nu exprima oficial punctul de vedere oficial al cnc. daca cnc-ul ar fi dorit sa anunte public ca notele pe scenarii s-au batut in cuie, ar fi facut-o printr-un comunicat de presa, printr-un anunt pe sait... printr-un comunicat la agerpres...
|
dar un comunicat catre cinemagia nu e destul?
Quote:
„Cristian Mungiu a verificat inca o data daca punctajele sunt cele corecte pentru ca ni s-a cerut sa semnam totul, nu doar notele puse de noi” a spus, pentru Cinemagia, Alexa Visarion. „Juriul a fost mai atent cu toate directiile pe care le ofera legislatia; am luat-o mai responsabil”. [...]
Viorica Bucur, membra a celeilalte comisii, care jurizeaza scenariile de documentar si animatie, a spus pentru Cinemagia ca, la categoria lor, clasamentul este deja finalizat..
|
tu te referi la nerespectarea secretului proiectelor, nu? Ei, eu zic ca in faza asta proiectele nu mai sunt secrete. N-or sa dea un comunicat oficial: GATA, am deschis dosarele!
Daca sunt batute sau nu in cuie notele asta chiar nu mai depinde de declaratia adei solomon.