Thread: Oscar 2009
View Single Post
Old 17 Feb 2009, 22:04   #111
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Pauline Kael:
Si Buti,nu fi so sure of yourself never ever.Love and hugs.
Bu-ti-cut,Bu-ti-cut!

Originally Posted by Buticut,on the previous page:
Hmm...nu stiu cat de mult e machiaj si cat de mult e CGI, ca practic i-au luat fata lui Pitt si au pus-o "digitally" pe altii .Initial am vrut sa merg pe mana lui Hellboy II la make-up,dar si cu 23/24 de predictii nimerite tot castig 10 DVD-uri (in realitate ma astept la vreo 3 ).

This didn't sound too optimistic .

Categoriile cu cele mai mari sanse de ne-nimereala pt mine :
1)Best Short Film, Live Action
2)Best Short Film, Animated
3)Best Documentary, Short Subjects
4)Best Achievement in Sound Editing: Wall-E e un strong contender
5)Best Achievement in Sound: Could be Slumdog Millionaire
6)Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song: Jai Ho iar e un strong contender
7)Best Achievement in Editing: Again,could be Slumdog Millionaire
8)Best Performance by an Actress in a Supporting Role: Penelope Cruz pare favorita, Viola Davis is a dark horse
9)Best Performance by an Actor in a Leading Role: Sean Penn sau Rourke

...ceea ce ar insemna 15/24. Nici nu concep sa castig peste 7 DVD-uri,nr poate doar in jos sa mearga . Am riscat cu TDK la Editing,Sound Editing si Sound,bazandu-ma pe rezultatele de anul trecut, cand si The Bourne Ultimatum a luat Oscarul la toate cele 3 categorii. Cred ca dintre filmele de animatie,doar "The Incredibles" a reusit sa ia Oscarul si pentru Sound Editing si probabil il va lua si Wall-E.

This year's Oscars are kinda unpredictable .
Si poate chiar va avea loc un mare upset si Meryl Streep si Kate Winslet se vor elimina reciproc,iar Leo va castiga...
EDIT: Ilustra.films a mai adaugat doua categorii care ii lipseau,la sesizarea mea .
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif