Originally Posted by Gloria:
Multumesc buticut pentru ajutor cu postarea tuturor categoriilor si cu reamintirea regulamentului.
Pe de alta parte, cred ca toate DVD-urile puse la bataie si toate afisele le vei imparti cu ceilalti 2-3 care au avut pana acum curajul sa posteze predictiile lor.
Sau... in astea patru zile cate au mai ramas, prinde curaj toata lumea?
|
stai puþin, sunt "puse la bãtaie" un nr fix de dvd-uri? din mesajul iniþial se înþelegea cã cine ghiceºte peste 20 de oscaruri primeºte 10 dvduri. dacã prin absurd ar fi 10 oameni care ar ghici toþi peste 20 de oscaruri, nu ar primi fiecare 10 dvd-uri, ci s-ar împãrþi, primind fiecare cîte unul?! ºi cu cît categoriile scad (mai puþine premii ghicite), cu atît sunt ºanse ca sã intre cît mai mulþi în acele categorii.
ºi eu m-aº bãga cam pe ultima sutã de metri, pentru a apuca sã vãd cît mai multe (mai am The Reader ºi The Dark Knight de vãzut dintre cele cu mai mult de o nominalizare). ºi cred cã majoritatea aºteaptã ultimul moment, din cauza regulii care interzice editarea ulterioarã a mesajelor cu predicþii.
cîºtigãtorii pot alege oricare din filmele de pe
http://www.empirefilm.ro/dvd-ro.htm ? sau e o listã mai restrînsã? pentru cã pe mine un singur film m-a determinat sã vreau sã particip ("Loved" pe care de ani buni mi-l doream ºi nu-l gãseam pe net)