View Single Post
Old 16 Feb 2009, 23:11   #164
buticut
Guru

buticut

O sa ii mentionez doar pe cei care inca sunt alive,ca altfel e prea lunga lista .

Johnny Depp,Gary Oldman, Joe Pesci, Christian Bale, Ed Harris, Steve Buscemi,Colin Firth,Jim Carrey (desi il prefer in roluri mai "naturale",precum Eternal Sunshine of the Spotless Mind sau The Truman Show),Edward Norton, Ralph Fiennes, Geoffrey Rush, Robert Downey Jr., Denzel Washington,Russell Crowe (exceleaza in roluri biografice ), Christopher Walken, J.K. Simmons, Javier Bardem, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Daniel Day-Lewis, Tom Wilkinson, Benicio Del Toro, Alan Rickman, Gael Garcia Bernal, Robert Duvall, Alain Delon, Jean Reno, Jean-Paul Belmondo, John Turturro, Kevin Spacey, Sean Penn, Christopher Lee, Tom Hanks,Don Cheadle, John Malkovich,Leonardo DiCaprio (care si-a imbunatatit mult jocul actoricesc) si evident Robert de Niro si Al Pacino,desi deja isi arata varsta si on-screen,nu mai au prospetimea de altadata...

Dintre actrite: Kate Winslet, Meryl Streep,Helena Bonham Carter, Jodie Foster, Maribel Verdu,Annette Bening, Michelle Pfeiffer,Penelope Cruz, Téa Leoni (You Kill Me m-a convins ),Frances McDormand, Judi Dench, Natalie Portman, Marion Cotillard, Cate Blanchett, Charlize Theron, Glenn Close, Audrey Tautou,Juliane Moore, Sophia Loren, Nicole Kidman (was ).

Mi-a luat mult pana sa imi vina toti in minte...si chiar asa,cu siguranta mi-au scapat multi :lol: .

Last edited by buticut : 24 Mar 2009 at 22:50.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif