Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by Planmaker:
Si totusi se pune intrebarea, cu ce a insultat Nepriceputul PERSOANA lui films.... ãsta... ilustra.films, asa de rau, incat sa merite un asemenea atac viloent, grosolan, vulgar si fara nici o urma de tact
|
se cam obisnuieste pe forum..din pacate
|
Si asta inca de la inceputuri (cand au aflat oamenii ce e forumul si s-au indragostit de el preferandu-l in schimbul MIRC-ului sau chat-room-ului). Este mai usor pe forum sa: influentezi oameni, sa-i manipulezi, sa-i faci sa creada despre u ca esti un mare ... mare, sa te ascunzi sub diferite avatare si sa creezi anumite personalitati etc. Vorba aia... in tinereti am studiat multe si acum pot sa ma folosesc de invataminte chiar daca scopurile nu sunt chiar atat de pozitive :hmm: (am folosit persoana I dar ma refeream la persoana a doua, extra conversatiei)
Probabil am fost neinteles in randurile de mai sus dar e posibil sa ma fac inteles in randurile de mai jos;
draga Alex (Planmaker)
mesajul nu era nici grosolan nici violent nici vulgar insa tact intradevar nu avea

Si acum te intreb : cum poti sa nu razi cand vezi asa ceva? Ma rog.... mesaje ca al meu au mai fost pe forum si purtau semnaturile acelor useri ce si-au croit reputatie de 'useri cu capul pe umeri' si n-au mai fost reactii de genul asta ( cum e al tau ) din parte celorlati useri numiti si prieteni ai userului respectiv. Sunt multe de discutat aici dar nu e timp ... bineinteles.
Ideea e ca omul m-a facut sa rad copios asa ca i-am facut si eu pe altii sa rada probabil la fel de copios. Ce e rau in asta? Daca ne permitem sa spunem prostii ascunzi dupa un avatar... de ce sa nu facem haz de necaz sub forme mult mai comice? Ne interzice cineva asta? Daca nepriceputul s-a simtit jignit (el ca persoana) e treaba lui insa eu am comentat ca ilustra.films un anumit N.Priceputu. NU-l cunosc personal pe acest tip ... nici el nu ma stie. Totul e perfect legal. Asta in cazul in care..o a III-a persoana se simte jignita si intervine o a IV-a :lol: LEGEA JUNGLEI.
Deci... te intreb (stiind ca astfel de mesaje au mai fost date pe forum pentru a stimula tipul de gandire al celui spre care se indreapta un astfel de mesaj) CE E ANORMAL IN MESAJUL MEU ?