View Single Post
Old 15 Feb 2009, 16:27   #165
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Originally Posted by Proletar:
Pit

iti dai seama ca nu am pus niciodata la indoiala capacitatea ta de a analiza filmele.
eu consider cronicile tale cele mai consistente si inteligente din toata critica romaneasca de specialitate.
doar ca ma mai refonfez uneori cand vad ca sustii poate prea mult filme nu tocmai grozave.
stiu ca vrei sa-i incurajezi, ca daca nici ei n-ar fi incurajati, ne-am pierde cam toti entuziasmul si am fi iarasi napaditi de balariile ale caror nume nu le mai pomenesc aici.
si mai este o chestie in legatura cu mine pe care sper sa mi-o retez din radacina: am o anumita invidie si carcoteala vizavi de succesul (natural sau artificial, nu conteaza) al acestor regizori care se agata de "noul val".
stiu ca nu ar trebui sa fie asa, ca sunt dintr-o breasla diferita de cea regizorala si n-ar trebui sa ma intereseze ce fac ei.
sunt convins ca in momentul in care voi fi si eu semnatarul scenariului unui lungmetraj, voi scapa de aceasta fobie.
pana atunci, am sentimentul unei anumite nemultumiri...

continuam aici?

Eu zic asa: Scrie, proletare, scrie scenarii de filme grele, inteligente, tarkovski, truffaut, omul problema! Cine te opreste. Odata scrise te asigur ca isi vor gasi regizorii si producatorii. E criza mare de scenarii BUNE SI GRELE.

In lipsa scenariilor astea grele de care zici, romanul s-a multumit si cu ce mai da puiu, porumboiu, mungiu etc Ba chiar si strainul.
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif