Asaaaa, dupa o portie buna de ras :happy:
Originally Posted by N(.)Priceputu:
De ce m-ar interesa aºa ceva?
|
Pai nu te intereseaza!
Probabil esti incult :-"
Filmul are un merit pe care mã feresc sã-l contest, acela de a face din nimic bici, ºi sã facã ºi plici.
|
Tema mesajului tau:linguselile
In rolul principal: Nepriceputul
(...blaaa ..bla blaa...)Adrian Sitaru este în stare sã facã mai mult decât atât, ºi/sau dacã la atâtea elogii nu cumva se va bloca la acest nivel
|
Ma intreb daca o sa se stinga soarele in urmatorii 10000 de ani. :hmm:
Sunt in dileme :? damn.
Întotdeauna mi-am dorit sã revãd începutul unui film.
|
Bravo! Splendit! :shock:
Un regizor strãin ar fi aruncat un cascador sau un manechin cu articulaþii telecomandate ºi ar fi sfâºiat coloana sonorã cu un þipãt zguduitor.
|
Da? Asta e tare...cea mai tare :lol:
(bla bla...) care parcã þine loc de povestitor.
|
Sa stii ca daca auzi voci inseamna ca trebuie sa treci pe la psihiatru. (nu psiholog pentru ca problema pare f grava)
Nu voi lua fiecare secvenþã s-o descriu în cuvinte.
|
Damn... credeam ca o sa mor de ras. Tare vroiam sa scap de pupincuristi[/quote]
Din tot filmul, rezultã cum regizorul ºi-a conceput cu meticulozitate fiecare secvenþã
|
Aplauze (scrie undeva pe o placuta in fata Nepriceputului)
Cum, dracu, ºi-o fi zis el, sã filmez io drumu’ ãstora d-un sfert de orã, de la bloc la baltã?! Ia sã bâþâi eu camera, ca Lars von Trier, sã-mi vãd numele alãturi de-al lui, în aceeaºi paginã, fie ºi cu douã rânduri mai jos!.
|
Stai ca aici devine serioasa treaba. Avem numele unui mare regizor. Ehh..sa-mi aranjez cravata, sa-mi dreg glasul; Lars von Trier mergea cu dogma 95. Nimic asemenator cu unghiul subiectiv. De fapt, cei care i-au pus numele lui Sitaru langa numele lui von Trier au facut-o probabil din confuzie sau prostie ( in anumite cazuri). In primul rand sunt doar 3 sau 4 reguli pe care le identificam in modul de filmare al lui Sitaru si pe care le putem identifica in Dogma 95 dar asta sigur din pura intamplare. Atat pentru azi.
Nu ºtiu de ce actualul Pitbull a înþeles cã aº avea ceva de roproºat secvenþei în care fata e scoasã din spital în cãrucior. Am spus cã e remarcabilã în sensul bun, iar el susþine cã a ratat-o. Dacã ar fi fãcut-o altfel, n-ar mai fi fost în stilul filmului.
|
Daca tu zici in locul realizatorului ca secventa aia e remarcabila deci nu mai zice nimeni nimic de rau despre film! Ne-am inteles? Gata

te-am ajutat si eu aici
Tensiunea creºte ca un bulgãre de zãpadã care se rostogoleºte.
|
Credeam ca tensiunea creste ca un bolovan ce seamana cu capul tau. Stai ca ala e plin! Al tau e gol. Damn
Mulþi tineri nu-ºi dau seama cã pot merge pe picioarele lor.
|
Da? Alta descoperire. Incredibil dom'le :shock: incredibil :shock:
Nu am revãzut secvenþa din cada lui Columbeanu. Mi-e ºi teamã sã nu-mi schimb prima impresie.
|
Da. Intradevar. E bine sa iti mentii parerea. Cred ca ar trebui sa nu revezi secventa, ar fi pacat ca atata pupincursim sa se duca pe apa sambetei...
Îmi pun problema dacã puºtanii aveau chiloþeii pe ei.
|
Moaa... o problema atat de importanta. Incredibil. Iti vand un pont: au si pus-o in final.
Pitbull are dreptate, filmul lui nu trebuie „tuns”. Acum sunt convins cã n-ar mai deranja nimic pe nimeni. Decât poate pe unii, cam mulþi, numele autorului.
|
Cam nostalgic aici. Ma intreb de ce... :hmm:
Scriind, m-am tot gândit ce mã face sã fiu îngãduitor ºi sã laud „Neînvinsã-i dragostea”, deºi nu asta îmi propusesem, ºi sã critic „Pescuit sportiv”.
|
Initial nici eu nu vroiam sa bag in seama un nepriceput dar :sleep: fie.