View Single Post
Old 11 Feb 2009, 21:53   #144
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Neuptolem:
In primul rand nu era vorba de Madam Carnat,
Cârnat, nu "Carnat". Cârnat; cu "Câr".
ci Manuela Cernat, o doamna distinsa, cocheta, si respectabila si multumita de evolutia ei in cinematografia romaneasca, cel putin asa imi parea.
Da, asa pare. Ca sä-i constati nivelul abisal de prostie, trebuie sä dai sonorul putin mai tare.
avea un aer neutru ori in cel mai rau caz subtilo-ironic-perfid
Impresie falsä; n-are destui neuroni pentru subtilitäti, ironii si perfidie. Probabil cädea lumina nu stiu cum.
Am priceput ca scria jos pe banda ca e profa de istorie in cinema la UNATC..
Partial - în sensul cä de acolo-si ia salariul (imens - nu stiu câte mii de RON); pe de-a moaca. Nu predä nimic, n-o duce mintea. Noroc cä în locul ei vine Gorzo, asa cä acel curs a devenit unul dintre cele mai misto; clasa mereu plinä - chit cä nici nu pune absente!
S-a referit la petitia online legat de CNC cum ca nu am avut curajul sa votam cu numele real si ca ne-am ascuns dupa... "porecle" :? :huh: CE PORECLE??? zicea Domnia Sa Manuela Cernat, "doar 2-3 persoane au avut curajul sa voteze cu semnatura proprie" nu identic dar cam astea erau cuvintele.
Dacä asa a zis, mänâncä-virgulä-cäcat. Se vede cu ochiul liber - initiatorii au semnat cu nume reale, si majoritatea aderentilor de asemenea. Din 205 semnäturi, cam 10%, cred, sunt porecle.
Cernat a pomenit de Mircea Daneliuc cum ca-i un monstru sacru ori ceva de genu' (...) ca ii un mare regizor ce nu merita contestat, orice-ar regiza/scrie/produce, era pe sistemu': "Nu conteaza ce face si ce va mai face atata timp cat a facut aia si aia si aia si etc.".
Mosträ TIPICA de imbecilitate. Nu mä mir.

Deci, rämâne cum am stabilit. Lulu K.O. Nici n-a ajuns în ring, s-a încurcat singurä-n corzi, când sä intre - si-asa a rämas.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif