Quote:
Madam Cârnat la Tevereu-Treu
|
In primul rand nu era vorba de Madam Carnat, ci Manuela Cernat, o doamna distinsa, cocheta, si respectabila si multumita de evolutia ei in cinematografia romaneasca, cel putin asa imi parea. Si
tvr3, asta, o stiti.
Am priceput ca scria jos pe banda ca e profa de istorie in cinema la UNATC..Prezentatorul era un tip ingrijit, dolofan, spilcuit, brunet-abanosian, tegument de alba ca zapada, ca mai toti prezentatorii snobi si conformisto-docti-intelectuali.
Domnia Sa Manuela Cernat a pomenit de mai multe ori de
meme-ul vostru
CineMagia, nu cred ca zicea de rau dar nici de bine, avea un aer neutru ori in cel mai rau caz subtilo-ironic-perfid. Nu stiu de ce tot pomenea ca discutia era despre altceva, ori intrebarea Prezentatorului Spilcuit; de cele mai multe ori trata in aceeasi fraza-raspuns mai multe posibile intrebari puse sau nepuse ori intuite ca se vor pune. Chiar n-am inteles de ce tot pomenea de CineMagia. Probabil ati devenit celebri, sper ca si eu care-mi tarai existenta de vreo 2 ani p-aci, oi fi si eu celebru, te pomeni?...
Nu am vzut decat ultimele 20 de minute si alea cu un ochi caci cu celalalt
search-uiam cu mandra pe Dc++
Shooter cu Mark Wahlberg pe care l-am si vazut apoi si mandra imi tot zicea sa ne bagam la film mai repede ca a doua zi avea de invatat pt ezamen ca e in sesiune iar eu ziceam:
"Taci! Ca zice de CineMagia! SUNT CELEBRU!!!! :w00t: "
S-a referit la petitia online legat de CNC cum ca nu am avut curajul sa votam cu numele real si ca ne-am ascuns dupa... "porecle" :? :huh: CE PORECLE??? zicea Domnia Sa Manuela Cernat,
"doar 2-3 persoane au avut curajul sa voteze cu semnatura proprie" nu identic dar cam astea erau cuvintele. Impreuna cu Prezentatorul au inclinat atmosfera spre ei si aveau un aer usor arogant daca nu chiar dispretuitor, apoi Domnia Sa Manuela Cernat a pomenit de Mircea Daneliuc cum ca-i un monstru sacru ori ceva de genu' iar
Prezentatorul incuviinta si aproba si-i dadea dreptate - desi se observa de la o posta ca era pe dinafara cu subiectul, bai (Stimate) Spilcuitule, mai documenteaza-te si tu 'nainte de emisiuni sa afli cine e Neuptolem!, whatever! :hmm: ...si l-au ridicat usor in slavi pe Daneliuc - aluzie la??

- ca ii un mare regizor ce nu merita contestat, orice-ar regiza/scrie/produce, era pe sistemu':
"Nu conteaza ce face si ce va mai face atata timp cat a facut aia si aia si aia si etc.". Aaa, si nu s-a legat de finantari deloc, pare-mi-se ca nu au inteles deloc petitia aia online si mai mult am inteles-o eu care nu am de-a face cu astea, pe deasupra citind-o destul de superficial. Cam atat, in mare, sunt prea obosit acum sa reproduc emisiunea la perfectie.
Oricum, lupta cu morile de vant are totusi un farmec al ei ce macar te imbata cu optimism. E bine sa fim increzatori.