View Single Post
Old 10 Feb 2009, 16:14   #24
ilustra.films
Veteran

ilustra.films

Originally Posted by cornel:
mda. eu asa zic dupa ce ies de la o prostie made in hollywood.
Intalniri incrucisate nu e cu siguranta o capodopera, dar e un film romanesc bun peste multe altele care au aspirat la acest calificativ si peste multe altele care au rulat in cinematografe odata cu el.

Sincer... eu nici nu ma mai uit la prostiile made in hollywood. Le evit pe cat posibil. Cand e vorba de un regizor care-mi place cu adevarat si stiu ca in trecut filmele lui nu erau doar comerciale... atunci da, accept.
Pe mine nu prea a reusit sa ma convinga. Depinde si de om: care este nivelul lui de acceptare si tolerare ale anumitor greseli. E putin probabil sa exagerez dar e posibil si asta. Uite cazul lui mirodoni: nu vrea in ruptul capului sa inteleaga faptul ca filmul P.S. are mai multe calitati, semnificativ mai multe; conventia-'unghi subiectiv' este acceptata fara probleme pentru ca e lucrata impecabil. Exista o vorba d-le mirodoni; "Nu exista film fara greseli. Daca nu poti sa elimini greselile, importat e cum TRANSFORMI GRESELILE in greseli invizibile sau dupa caz, greseli care sa sustina temelia filmului, nu s-o distruga." In cazul filmelor bune... exact asta se intampla. Aici intra si "Pescuit Sportiv".
Revenind la 'Intalniri incrucisate' pot spune -deci- ca filmul e bine-facut dar NU bun. Nu are scanteia suficienta si necesara unui astfel de film. Exista echilibru cinematografic (imagine, actori, regie, montaj) dar fara carlig. E ca si cum ai face prajitura fara zahar. Fara acel ingredient esential.
ilustra.films is offline   Reply With Quote sendpm.gif