Originally Posted by cornel:
mda. eu asa zic dupa ce ies de la o prostie made in hollywood.
Intalniri incrucisate nu e cu siguranta o capodopera, dar e un film romanesc bun peste multe altele care au aspirat la acest calificativ si peste multe altele care au rulat in cinematografe odata cu el.
|
Sincer... eu nici nu ma mai uit la prostiile made in hollywood. Le evit pe cat posibil. Cand e vorba de un regizor care-mi place cu adevarat si stiu ca in trecut filmele lui nu erau doar comerciale... atunci da, accept.
Pe mine nu prea a reusit sa ma convinga. Depinde si de om: care este nivelul lui de acceptare si tolerare ale anumitor greseli. E putin probabil sa exagerez dar e posibil si asta. Uite cazul lui mirodoni: nu vrea in ruptul capului sa inteleaga faptul ca filmul P.S. are mai multe calitati, semnificativ mai multe; conventia-'unghi subiectiv' este acceptata fara probleme pentru ca e lucrata impecabil. Exista o vorba d-le mirodoni; "Nu exista film fara greseli. Daca nu poti sa elimini greselile, importat e cum TRANSFORMI GRESELILE in greseli invizibile sau dupa caz, greseli care sa sustina temelia filmului, nu s-o distruga." In cazul filmelor bune... exact asta se intampla. Aici intra si "Pescuit Sportiv".
Revenind la 'Intalniri incrucisate' pot spune -deci- ca filmul e bine-facut dar NU bun. Nu are scanteia suficienta si necesara unui astfel de film. Exista echilibru cinematografic (imagine, actori, regie, montaj) dar fara carlig. E ca si cum ai face prajitura fara zahar. Fara acel ingredient esential.