View Single Post
Old 05 Feb 2009, 22:30   #22
ilustra.films
Veteran

ilustra.films

Intalniri incrucisate mda
Cred ca e primul film romanesc care m-a facut sa spun la sfarsit 'inca un film romanesc'. Unele filme, la final, ma faceau sa spun 'mda , nu e bun' , altele ' wow :w00t: ' si asta... 'inca unul romanesc'. Daca fac o comparatie intre 'Intalniri incrucisate' si 'Schimb valutar' semnul e asta: <
De ce era 'S.V.' mai bun printre acelea mai putin pune? Pentru ca era comic. Avea o situatie interesanta dar a stricat-o la final. Ma rog... dar filmul Ancai Damian ce vrea? Sa ne explice cat de 'prizonieri' suntem in viata de zi cu zi? Stiam. Prin ce drame trec personajele? Si ce daca... Aaa.. probabil vrea sa ne spuna ca stie sa conceapa o poveste in mod inteligent. Asa si? Deci... filmul e ok. Asa si? Filmul e bine facut! Asa si? Ne reda situatia unor personaje... 3 la numar. Oka.. am ce invata de pe urma experientei lor. Dar si personaele astea si situatiile prin care trec sunt timid lucrate. Daca imaginea era buna... probabil filmul mi-ar fi starnit reactii pozitive. Dar nici imaginea nu exceleaza. Next time! Hope!
Bun... deci... ce vrea filmul asta de la mine? Sa ma uit la el? M-am uitat...am inteles ca Anca Damian stie teorie, am vazut ca jocul actorilor e bun. Dar e prea putin. Esti prea timida draga Anca!!!
Ehh si timiditatea asta ...e de inteles! E film de debut. De iertat!
Asa si...
ilustra.films is offline   Reply With Quote sendpm.gif