Buticut a scris:
Citat:
Quote:
Daca se vor folosi de Riddler,ar fi cazul sa fie bun,inca am cosmaruri cu Jim Carrey's spandex .
Cat despre Angelina as The Catwoman...NO! NO! NO! In primul rand,fratii Nolan nu prea se pricep sa construiasca personaje feminine (gosh, Rachel mi-a fost atat de indiferenta!),as cam avea emotii,iar in al doilea rand,as prefera de mii de ori sa o re-aduca pe Michelle Pfeiffer, chiar daca are 50 de ani,she is still hot si a facut o Catwoman memorabila in Batman Returns...costumul,miscarile,replicile,the looks,the attitude - toate s-au potrivit la fix! Cred ca Angelina intr-un costum de Pisica ar fi nepotrivita,nu imi imaginez scheletul ala ambulant intr-o asemenea postura.
|
Jim Carrey ein felul lui talentat,nu e vina lui ci a regizorului ca l-a pus sa interpreteze atat de cliseic.
Angelina nu pare schelet...in filme,si nu cred ca Pfeiffer s-ar prosti acum la varsta ei intr-un film ca asta si intr-un rol ca asta,mai ales ca in catwoman n-a avut critici prea bune.Angelina ar fi o buna lovitura de marketing pt film.Film care nu va avea acelasi succes ,cu sau fara Depp(ma indoiesc ca va primi ,cate proiecte are),pentru ca Heath e mort. Si inegalabil mai ales ca e mort.
Asta e singurul film unde am vazut nota 9 pe IMDb,datorita lui Heath,sigur:
http://www.imdb.com/title/tt0468569/