View Single Post
Old 03 Feb 2009, 02:56   #249
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Neuptolem:
Era de "n" ori mai adevarat Johnny Deep.

Depp! Depp! Nu-l mai faceti deep . Eddie Murphy as The Riddler e unul dintre cele mai penibile zvonuri aparute in ultima vreme,pentru ca:

1) Stirea a aparut in The Sun,care alaturi de The National Enquirer constituie probabil cea mai"reliable" sursa de informatii :? .
2) Nici macar nu au inceput lucrul la scenariu,damn it! The Riddler pare sa fie alegerea perfecta,desi mai sunt destui alti villaini.

Oricum de Johnny se spune mereu ca va aparea in nu-stiu-cate zeci de roluri,pentru ca oamenii vor sa il vada in rolurile respective si pentru ca stiu ca e capabil sa fie credibil in oricare dintre ele .Depp as The Riddler ar fi cel mai "safe bet" posibil,nu poti sa dai gres cu el,nici la capitolul $$$,caci a trecut de mult de faza cand era numit "box office posion", nici la capitolul interpretare. Daca se vor folosi de Riddler,ar fi cazul sa fie bun,inca am cosmaruri cu Jim Carrey's spandex :lol: .

Cat despre Angelina as The Catwoman...NO! NO! NO! In primul rand,fratii Nolan nu prea se pricep sa construiasca personaje feminine (gosh, Rachel mi-a fost atat de indiferenta!),as cam avea emotii,iar in al doilea rand,as prefera de mii de ori sa o re-aduca pe Michelle Pfeiffer, chiar daca are 50 de ani,she is still hot si a facut o Catwoman memorabila in Batman Returns...costumul,miscarile,replicile,the looks,the attitude - toate s-au potrivit la fix! Cred ca Angelina intr-un costum de Pisica ar fi nepotrivita,nu imi imaginez scheletul ala ambulant intr-o asemenea postura.

Om trai si om vedea .
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif