Originally Posted by Supastar:
ai vazut macheta aia de blocuri din mall de langa taraba vodafone de la parter? (langa jaguar)
it's playtime all over again!
|
N-o stiu, desi mi se pare in spiritul mall-ului (avand in vedere ca deschiderea lui a fost practic scena cu restaurantul din Playtime, mutata in Romania de azi). Equally funny, intr-un afis gigantic cu mall-ul asa cum ar arata dupa extindere, desi existau variante simplificate ale constructiilor din imprejurimi, cimitirul fusese inlocuit cu un spatiu verde generic. Luckily, cineva a clarificat situatia scriind mare cu markerul "CIMITIR" pe zona respectiva.
Originally Posted by Supastar:
not quite! mie mi s-a parut mai fresh si mai misto utilizat soundtrack-ul din slumdog millionaire!
|
Daca prin soundtrack intelegi muzica, sunt dispus sa fac concesia asta, avand in vedere ca nici nu mai tin minte exact muzica din Wall-E, exceptand chestiile din Hello, Dolly! si multiplele fragmente de Strauss-by-way-of-Kubrick (in timp ce lui Slumdog Millionaire i-am remarcat intr-adevar coloana sonora). Dar la nivel de sound design stuff, Wall-E ar trebui sa castige, pentru ca succesul lui in a obtine simpatia publicului se bazeaza aproape exclusiv pe efecte sonore si pe designul lui Wall-E.