Pe parcursul vizionarii filmului cred ca mi-a crescut numarul de batai ale inimii din 5 in 5 minute...mi se pare ca descrie perfect sentimentele pe care le traiesc oamenii spre sfarsitul vietii, stiind ca timpul nu poate fi dat inapoi, cand stiu ca se vor stinge, cand stiu ca nu-si vor mai vedea persoana iubita...arata excelent cat de aiurea e viata din punctul asta de vedere, de-asta m-au incercat o gramada de sentimente cand l-am vazut.
Dupa ce s-a terminat am ramas fara cuvinte, stiam ca trebuie sa se termine la un moment dat, nu m-am asteptat nicio clipa la vreo rasturnare mare de situatie, de altfel cred ca asta s-a si vrut, sa fie o poveste mai mult liniara ca evenimente si axata mai mult pe trairi interioare, sentimente pe care le simtim cand vedem cum ni se duce viata prin fata ochilor.
E trista povestea, dar extrem de emotionanta, recomand sa vedeti filmul impreuna cu cineva, cu persoana iubita eventual, si sa nu ezitati sa lasati o lacrima sa curga asa... prin coltul unui ochi.
Originally Posted by M0n0:
I-a mai adus aminte cuiva de Forrest Gump, filmul asta?
|
Mie imi seamana mult mai mult cu "The Notebook". Argumente sunt destule si evidente, nu cred ca e nevoie sa mai mentionez vreunul.
Originally Posted by cornel:
filmul ajunge pe ecrane abia pe 20 februarie asa ca nu vad de ce discuta aici toti piratii despre el...
|
Pirate Jack Sparrow speaking: sa incerce distribuitorii sa nu mai aduca filmele dupa 2 luni de la premiera din State, mai ales in cazul unor filme atat de asteptate ca asta, si atunci voi dezinstala bittorent-ul pentru totdeauna.
May the good Lord smile on you...'cause we'll certaintly not.