View Single Post
Old 19 Jan 2009, 19:10   #140
Neuptolem
Banned

Neuptolem

OFF:
Originally Posted by Proletar:
@neuptolem

ti-am mai zis: concentreaza-te la scris, nu la forum.
Da. Corect. Pai ce crezi ca fac?..

OFF: E o zi de 19.Tot timpul mi-au placut zilele de 19, ma fac sa iau decizii lucide. Nu am talent, sunt un scenarist idiot, bla-bla-bla,etc. samd. ma retrag, plec iar de pe forum...

OFF:M-am intors. dar, stati fara grija, plec iar, plec pana la urma. Dar tot ma intorc..in fine, debitez.

ON: Pitbull, ada si mie filmul pe transfer.ro, OFF:hai ca m-am pus cu burta pe carte, ON:merit si eu, ce naiba.. :lol: O sa postez o cronica SUPER ON-TOPIC!!!!:OBIECTIVA la adresa filmului tau, ce spui?..
OFF:Si renunt la atacurile infantile, o sa te atac doar dur, adica, si mai dur, dar pe drept si facandu-mi dreptate. Am auzit eu ca anul asta toti se razbuna pe capricorni, o sa incep cu tine BIG OFF:si o s-o termin scurt, in primele 3 luni, asa, ca sa te scapi de mine ca apoi restul anului cand se razbuna altii pe tine sa nu mai ai grija mea, poate iti voi fi chiar aliat.
GRANDE OFF:Nu cred ca sunt intreg la minte..whatever, mai fac asta cu 2 capricorni, nu esti singurul, deci n-am nimic cu tine, am cu zodia. Atatia ani am starpit scorpioni sub talpi, anul asta ma pun pe capricorni. Si pe fecioare.

SEMI OFF / SEMI-ON-TOPIC: Am vazut "Concurs". Ce pot spune, regia e destul de OK, asa, ceva cu influente chiar Hollywood, am fost placut surprins de cum a manuit Dan Pita aparatul de filmat. Muzica, iarasi, ceva iesit din comun pt un film romanesc la vremea aia, OK, per ansamblu. Scenariul lipsit de plot-uri, nu stiu ce s-a vrut cu filmul ala, uneori credeai ca e teatru filmat ori o reclama..actorii, prea teatrali. Gheorghe Dinica, Stefan Iordache si Pustiul, au salvat filmul, si femeile, parca prea frumoase pt vremea aia. :oops: Ideea e ca dialogul a fost catastrofa, ca multe alte filme ale generatiei vechi. Si nu se stia de intorsaturi, daca/dar-daca-uri, era un circ total, o dezorganizare a structurii ce azi n-ar putea trece usor de un producator care se respecta.
Concluzia: Deci nu inteleg care ar fi sinapsa intre "Concurs" si "Unvanquished Love" 8) , ia sa-l mai zgandarim nitel pe Pitbull si-n seara asta, ce daca e luni, otelul se caleste prin jaratec! some day, pe scena de la Cannes, o sa-mi multumeasca. :happy:

Daca nu, eu imi strang jucariile si va las cu ale voastre. :hmm:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif