@Proletar
sa privim spre personajul interpretat de Duban:
pe de o parte vine la spital cu o falca in cer si una in pamint ca ii e moarta fata,
vede ca a inviat, dar vrea sa il omoare pe ala de a produs invierea,
face scandal monstru ca fata nu mai e fata mare, incit Magda tre sa fie repusa fizic in 'drepturile' de fata mare,
iar la final il invita pe X sa o mai 'invie' o data! (avind in vedere raportarea lui la caz, intr-o lume normala, propunerea lui e destul de sinistra).
bine, mi se pare ridicol intr-un fel ca privesc intimplarile astea din punct de vedere logic

poate ca Mihnea a vrut sa dea drumul acestei glumite si, la naiba, i-a dat drumul
eu cred ca povestea a fost simtita si, de fapt, trebuia sa fie mult mai mult gindita!
tocmai fiindca a fost simtita, de citeva ori m-am distrat ca la un B-movie veritabil. e un comic involuntar in citeva puncte cheie ale filmului - moartea Magdei - tiriitul pe pavaj dupa ce isi pierde voalul, apoi invierea, coaserea vaginului, maieul-fetis care ii aprinde poftele necrofilului si cum maieul lucreaza si in afara necrofiliei, bataia pe care i-o da Magda cumnatului in baie (loviturile vin ca intr-o replica la scena dusului psycho). si folosirea muzicii ajuta la senzatia asta de Bmovie - de exemplu cumpararea diazepamului, a doua oara, pe o muzica siderala.