View Single Post
Old 18 Jan 2009, 19:54   #121
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Pai bine spui Prolly peste media cinematografiei romanesti din acea perioada (si cu ajutor de la Dumniazau poate si din actuala perioada..desi. :oops: ), chiar Mihnea l-a notat cu 8 pe plan national si 6 pe planul international. Desi, sa spui 8 in competitie cu...Senatoru' Melcilor si alte porcarioare :lol: ..nu stiu cat de incantator sa fie sa afli ca esti bun, pus in lumina cu altii mai incapabili (ori neinspirati)..eu unul n-as fi.
Eu (par example) chiar recunosc ca adversarul meu de generatie (hellsteed) e mult mai bun decat mine pe plan national (si poate) si dincolo de granite, cand va fi sa scriem...sa tremetem afara scenarii. E un concurent pe masura si I like that 8) , nu injur, bravo lui, e talentat!..

Dar a fost difuzat cumva pe la teve zilele astea? Cum ai reusit sa-l vezi? Sa nu spui ca ti l-a trimis Mihnea prin posta romana ca lesin de ras.. :lol: /

In noaptea asta e "Concurs"..sunt in dilema, sa renunt la 3-4 pagini da scris si sa vad filmul asta? pare interesant din synopsis, macar sa merite. Da-mi un sfat, ca de-aia e forum, sa ne-ajutam uni pa alti atunci cand ne e greu.. :huh:

Eh, or veni si vremuri mai bune..totusi, pana vin vremurile alea vreau sa vizionez si eu "Neinvinsa-i dragostea", ma gandesc ca nu e ca Saw III si n-o sa-mi vina greatza ca cu porcii stricati.. :w00t:
Cum fac rost de el / cum reusesc sa-l vad?
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif