muncesc 12 ore pe zi , de luni pina simbata, cistig destul de bine, nu dau banii pe prostii, nu fumez, nu beau(decit ocazional)....si totusi...iti garantez cornele ca imi este imposibil sa ma duc la cinema(aproape imposibil)...ultima data am fost in vara 2007 la The Simpsons.....la matineu...3 persoane erau in cinematograf...eu si cei 2 frati ai mei...fusese piratat filmul, nu?....
deci nu am dreptul sa ma uit la film deoarece?...stau la tara si automat sint un prost cu 4 clase care nu stie sa faca bani ca sa isi permita sa mearga in week-end la oras sa vada ce au mai nascocit americanii?...nu cred prietene.
crede-ma, sint perfect de acord ca pirateria nu ar trebui practicata si in nici un caz promovata, dar pina in momentul in care nu mi se vor oferi alternative viabile eu unul nu am alta solutie si cred ca sint destule persoane in aceeasi situatie.
on topic: filmul mi s-a parut exceptional din toate punctele de vedere...insa sint si eu de acord ca brad pitt nu merita sa primeasca globul(nici nu l-a primit....ideea e ca nu sint foarte sigur ca ar fi meritat macar nominalizarea)...insa nici nu cred ca a jucat slab, doar nu a avut de depus o munca prea grea....
|