@cornel In primul rand daca ai fi citit cu adevarat ce am scris eu ai fi vazut numele filmelor de mana a doua care se dau la mine in oras, iar filmele cu adevarat bune nu ajung deloc in cele mai multe cazuri. In al doilea rand ma intreb de unde stii tu ce fac eu cu banii de buzunar.
Dupa cum am mai zis as fi mai mult decat fericit sa am unde merge pentru a viziona un film de calitate, dar singurul loc e acasa. Problema nu e ca nu as avea bani de bilet la cinema sau ca i-as cheltui pe altceva, ci ca nu am unde sa ii cheltuiesc. Doar la magazin as putea cumpara DVD-uri, dar avand in vedere faptul ca filmul apare destul de tarziu pe DVD, iar un DVD nou costa minim 40 lei, nu prea imi pot permite cu banii de buzunar sa cumpar mai mult de 2 DVD-uri pe luna. Noroc ca mai dau DVD-uri pe la cateva ziare si reviste si pe alea le cumpar mai de fiecare data, dar nu intotdeauna sunt filme de calitate. Ma bucur ca de la anul ma duc la facultate intr-un oras mai mare. Eu ma duc, dar altii care sunt in situtia mea curenta ce pot face? Eu nu sustin pirateria, chiar sunt impotriva ei, dar trebuie sa accept ca sunt situatii in care pentru a te cultiva, cel putin din punct de vedere cinematografic, trebuie sa apelezi la acest "rau" care iti face tie bine.
|