View Single Post
Old 13 Jan 2009, 14:51   #42
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by cornel:
1. Cine nu are bani sa mearga la cinema trebuie sa mai munceasca. Daca crezi ca filmul nu merita banii tai atunci ce rost are sa-l mai vezi. (nu vreau sa reaprind o discutie mai veche in jurul cozii despre faptul ca daca vrem sa beneficiem de un produs trebuie sa platim - nimic nu e gratis) Oare de ce credeti ca din orasele mici au disparut cinematografele sau ele apar doar alaturi de magazine in mall-uri?

Imi cer scuze Stefan.

@cornel Ai comentat doar situatia care iti convine. Cum ramane cu cealalta situatie in care nu apar filmele bune la cinema sau chiar nu este cinema? Mai este varianta sa cumperi filmele de pe DVD, dar asa costa mult mai mult si chiar nu iti permiti sa vezi mai mult de 4-5 filme pe luna. Eu acum sunt elev in clasa a 12-a si invat sa intru la medicina. Chiar crezi ca am timp sa muncesc pentru a face bani de dvd-uri? Acum ori in urmatorii 6 ani.

Cat despre BB, ca sa nu fiu off-topic, e unul dintre cele mai bune filme ale anului, dar nu scapa de plictisitoarea imagine de Hollywood si de asta prefer Slumdog Millionaire.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif