View Single Post
Old 13 Jan 2009, 14:41   #40
gabonne1
Veteran

gabonne1

Send a message via Yahoo to gabonne1
Originally Posted by cornel:
1. Cine nu are bani sa mearga la cinema trebuie sa mai munceasca. Daca crezi ca filmul nu merita banii tai atunci ce rost are sa-l mai vezi. (nu vreau sa reaprind o discutie mai veche in jurul cozii despre faptul ca daca vrem sa beneficiem de un produs trebuie sa platim - nimic nu e gratis) Oare de ce credeti ca din orasele mici au disparut cinematografele sau ele apar doar alaturi de magazine in mall-uri?

2. Si eu am vazut filme piratate (si poate ca o sa mai vad) dar asta nu ma impiedica sa ma duc (cam de 3-4ori pe luna) la cinema si sa platesc biletul si sa-i incurajez si pe altii sa mearga la cinema. Nu cred ca te poti numi cinefil daca vezi filmele din fotoliul de acasa.

3. Pentru ca inca mai cred ca forumul cinemagia incearca sa fie serios, nu aveam cum sa reactionez cand se comenteaza filme care inca n-au aparut pe ecrane in cadrul sectiunii "Acum pe ecrane". Chiar daca nivelul de inteligenta si varsta este scazut se pot respecta anumite reguli pentru a nu face ca acest forum sa semene cu o varza stricata.

4. Respect toti utilizatorii acestui forum asa cum ma respecta si ei pe mine si atata timp cat limbajul este unul civilizat putem sa nu contrazicem pana cadem sub tastatura.

dreptate mare ai, cornele.....