@cornel
Trebuie sa te gandesti ca nu toata lumea isi permite sa mearga la cinema. Primul caz in care ma aflu eu: oras mic in care totusi exista cinema, dar ca sa-ti faci si tu o idee filmele de saptamana asta sunt 10 000 BC si Step Up 2. Cand crezi ca voi putea eu vedea Curios case of BB? Peste jumatate de an? Mai degraba niciodata. Ar mai fi optiunea sa ma duc intr-un oras mai mare, dar ma costa cam mult si nu ma pot duce saptamanal.
Al doilea caz e cel in care nu iti poti permite financiar sa vezi in fiecare saptamana un film la cinema, iar in cazul in care iubesti filmele nu cred ca poti rezista fara un film pe saptamana.
Eu de exemplu m-as duce cu cea mai mare placere sa vad filmul la cinema, dar ma aflu in imposibilitatea de a face acest lucru, iar singura solutie de a vedea filmele bune ale anului, pentru ca la cinema sunt date numai cele care au potential financiar, este de a le descarca de pe internet. Asa am reusit sa vad cam 3/4 din filmele nominalizate la Globurile de Aur dintre care numai vreo 5 vor ajunge si la mine in oras, cel mai devreme odata cu inceperea verii, dar acesta ar fi un caz fericit.
|