Originally Posted by StefanDo:
@neuptolem
daca ai vreo nelamurire despre cum administrez, scrie in Condica, aici esti off-topic
|
Nu. E O.K. Administrezi bine. Se poate si mai bine, bineinteles, dar,
eu sunt suficient de empatic sa-mi dau seama de unele lucruri din spatele cortinei.
Eram intr-un timp destul de revoltat impotriva ta dar mi-a trecut, am realizat ca nu fac decat sa lupt cu morile de vant si ca tu nu o sa te schimbi, nu poti sa te schimbi, si mai ales, unul ca mine, vazut destul de psycho-confuz-degenerat pe forumul asta, nu are niciosansa sa te convinga ca mai si gresesti.
Esti cam subiectiv si imatur, uneori, pt un administrator.
Nu esti atat de intelept, calm, stapan pe sine. Nu esti un adevarat lider. Nu te condamn, e dificil sa fii un lider, nu oricine poate fi un bun lider, dar fiind pe Internet, se mai accepta. Insa nu stiu cum te-ai fi descurcat intr-o companie multinationala cu prestigiu. Am rasfoit cateva carti despre
"Cum sa fii un bun lider" iar teoria e excelenta, insa departe de a fi aplicata instantaneu in real-life cu maximum de succes. Dar uite ca am sa-mi cumpar una zilele astea, asa de curiozitate. Nu spun ca eu as fi un lider bun, Doamne fereste! sau ca-mi doresc sa ajung. Sunt prea lipsit de autoritate si muuuult prea independent sa converg catre o astfel de personalitate. De altfel, se spune, ca liderii buni trebuie sa fie flegmatici ca tip de personalitate. Eu sunt o combinatie echilibrata de melancolic si coleric, deci ce poate fi mai rau, insa incerc sa-mi temperez/estompez defectele. Nu dau eu lectii in psihologie, poate se pricepe Illotempore mai bine, recrutera agresiva si isterica dar totodata implinita si multumita de viata sa minunata din viata nocturna a capitalei.
Chiar Illo, ai luat vreodata Ecstasy? Cum e??? Sssst! Zi-mi pe privat, daca vrei.
Nu, in principiu asta e un forum unde nu ar trebui sa se dea atata importanta unor aspecte legate de conducere. N-am nimic de reprosat.
Aaa, de ce l-ai bannat definitiv pe Mistah J? Nu crezi ca fara el e cam boring? De asemenea as vrea sa se intoarca si Dragomara.
Cel mai mult mi-as dori sa revina NoOne. Astea...