View Single Post
Old 11 Jan 2009, 19:16   #32
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Planmaker:
Topicul tau a fost cat se poate de normal, doar ca ai avut ghinion sa prinzi momentul in care Neuptolem tocmai se trezeste din hibernare
Mai sa fie, sa stii ca asa e...am un chef de scandaaaal..
Daca vrei sa ma cunosti mai bine, afla ca eu iarna sunt in cea mai slaba forma a anului, deci adrenalina (la mine, poate si la altii) creste cu cat ne apropiem mai mult de vara, astfel ea atinge o cota maxima prin luna iulie-august asa, urmand sa scada constant cu cat se raceste mai mult vremea. Nu ai auzit si tu vara trecuta la stiri ca de la canicula oamenii pot deveni agresivi, recalcitranti, etc?? Imi amintesc ca intr-o seara inefrnal de caniculara din august 2008, pe la orele 22:00 era o toropeala de cuptor, o luasera razna cainii - se anuntase si la stiri - latrau la toti oamenii de pe strada fara sa le faci nimic.. Iti recomand "Falling down" in aceasta seara pe pro-tv. E unul din filmele de actiune preferate. 8)

Am fost indus in eroare de Djinjis si de alte circumstante atenuante ca Melankay e o clona. De altfel, in ultimul mesaj Prolly a zis ca e baiat, iar Pitbull mi-a zis ca e fata, nici acum nu stiu ce e...dar inclin sa zic ca e fata, desi pe Internet nu poti fi sigur de astea. Am avut parte de o clona pe 4 ianuarie a lui Illo (bag mana in foc in proportie de 85% ca ea a fost). Din cauza/datorita acestei clone am revenit pe forum.

Am facut ceva rau ca i-am cerut lui Melankay sa scrie o mostra de creativitate cinematografica? Ne mai clateam si noi ochii si pe deasupra Melankay ar fi trecut o proba prin aceasta provocare si s-ar fi calit mai bine la intrarea pe forumul CineMagia, unde, nu stiu daca ati observat, dar exigentele sunt la fel de mari ca la festivalul de la Cannes sau nominalizarile la Oscaruri. Eu nu am facut decat sa respect aceste exigente - impuse de altii (expertii), mie, si tuturor - si sa le fac simtite noilor intrati. Garda Grea se ocupa de toti oamenii de film, sau pretinsi oameni de film, care mai intra pe forum, iar unul ca mine, abia intrat in Nivelul 2, ia in primire invatacei precum Melankay. As vrea sa cred ca Melankay e un geniu care sa-mi dea mie lectii, ar fi excelent, mi s-ar lua o povara si l-as lasa Garzii Grele sa faca ce vrea cu el/ea. Dar as fi dezamagit sa constat ca forumistul/forumista Melankay e o gluma la adresa comunitatii de pe acest forum si ca habar nu are de cinematografie/film/cultura si ne-ar face pe toti sa pierdem timpul zadarnic. Testul meu avea/are ca scop sa aflu/aflam cam Cine este Melankay. Unii precum: nibo, EgOisM au trecut teste impuse poate involuntar de Garda Grea, nu stiu ce s-a intamplat cu ei si de ce nu mai au curajul sa revina..de asemenea Illo, hellsteed, Mistah J au demonstrat ca nu se afla degeaba pe acest forum, unde, daca mai continua in stilul asta, prevad cam peste 2 ani, 0.00% eficienta in recrutare si descoperire de "talente", ramanand un caine intelept si jegarit perindandu-se pe aici cu alti cativa guru, ca un ultim strajer al unei cetati asediate de resemnare.

00:03:42:19 to Deadline.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif