View Single Post
Old 11 Jan 2009, 00:50   #29
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Neuptolem:
SUBIECT INCHIS PROVIZORIU.
Am zis PROVIZORIU.
Deci, am crezut ca esti o clona, poate clona lui Djinjis sau lui Illo, in asta ultim caz mi s-a mai intamplat chiar zilele astea..
Deci 2, ideea e ca acum m-ai convins ca esti fata si esti intrata aici PE BUNE, cum s-ar zice.

Deci 3:
Originally Posted by Melankay:
...asta mi se intampla cand o ia entuziasmul meu inainte..
In general, nu e bine ca unele lucruri sa o ia inainte, adica inaintea ta ca fiinta...it's complicated, oricum, e irelevant in topic.
mai bine decat sarcasm fara motiv.
Sarcasmul nu e cu motiv ca altfel nu ar mai fi sarcasm.
sincer{am rasfoit azi forumul cu ceva mai multa atentie si cu greu reusesc sa gasesc ce caut..printre 10 oameni care se cearta in continuu}
Pai de ce crezi ca ti-am dat testul ala? Daca treci, poti intra in atelierul de scenaristica, acolo lucrurile au o infatisare mai serioasa, oarecum..o sa gasesti si acolo niste...tampenii, dar sunt tampenii mai mici si mai coborate cantitativ.
sunt fata..big deal..geesh <_< {bine ca nu-mi cereti poza}
Pai E, BIG DEAL. Iti spun un secret: pe majoritatea barbatilor ii excita cand aud cuvantul "fata". Desigur, ca glumesc..
Nu, sa nu postezi poze cu tine, produce tulburari de comportament in reactii din partea forumistilor.

Acum sa trecem la lucrurile serioase!
Originally Posted by Pitbull:
Gata, s-a värsat.
Chiar acum discutäm pe mess.
Topicul se poate încuia sau sterge.

Da chiar va rog..inchideti topicul..
{si btw nu-ti mai raspund la provocare...Mr Neupto..ce rost mai are...}
Nu ma intereseaza ce se intampla cu acest topic, poa' sa-i dea foc Steffy in vazul tuturor d ela balcon cu benzina in fata multimii adunate sa vada cum arde un topic, ideea era si (inca) este PROVOCAREA mea, nu are importanta unde va fi postat produsul final, daca e bun, bravo tie, eu te punctez, daca nu, nu te mai bag in seama, cum ti-am promis. Nu ma crezi? Uite o sa vezi!
Hai, treci peste, asa sunt inceputurile, mai grele..uita, nu s-a intamplat nimic. Mai ai 22 de ore si 11 minute pana la deadline!

PS: Pitbull, n-ar strica sa arunci in aer topicul exact dupa ce Melankay posteaza mostra de creativitate cinematografica, sa scape mostra asa cu focul in spate, la cateva sutimi, ca-n filmele de actiune cu explozii. 8)

SUBIECT REDESCHIS.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif