Ia indrazniti careva din voi doi sa-i scrieti lui StefanDo ca "vocea" de mai jos, sa vedeti ce se intampla.
Originally Posted by Somebody, sometime...:
Stii ceva? Asta-i opinia mea. Mi-am exprimat-o coerent, politicos, argumentat. Daca nu esti de acord, perfect, dar de-aici si pana la a ma avertiza pentru postarea unui mesaj care nu iti este pe plac... :? Nu ti se pare ca faci putin abuz, mizand pe ideea intimidarii? Uite aici un topic in care cineva isi exprima neconcordanta de idei cu unul dintre articolele tale, acompaniindu-si discursul de un limbaj foarte "colorat" la adresa ta. Si cum reactionezi? In niciun fel. De ce? Pentru ca e Gandaalf, e locatar vechi al forumului, il cunosti in persoana, ati fost la o bere-mpreuna?
Ia, haideti, sa vedeti replici acum: "de-abia ai revenit si incepi sa faci scandal...". Nu am nicio intentie sa fac scandal. Nu am scris cu CapsLook, deci sunt calm, nu am vexat pe nimeni, deci sunt politicos. Daca tie ti se pare firesc sa raspunzi la un singur topic si sa fii amenintat cu ban deoarece adminului i se pare ca parerea ta este irelevanta, atunci asa o fi... :shock: Motiv pentru care te rog insistent sa dai cu matura prin topicul acesta pentru a ramane curat ca atunci cand l-ai creat.
|
:lol: :lol: :lol:
Jesus! Il citesc lunar si nu ma pot opri din ras! E FANTASTIC, PUR SI SIMPLU FANTASTIC! L-am descoperit abia in toamna si am ras 30 de minute in continuu! :lol: Eu nu am stiut ca se poate zbura
"cu matura". :lol: