Thread: Regii de Mustar
View Single Post
Old 04 Jan 2009, 14:00   #34
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Re: !

Originally Posted by h41osul:
am citit si eu toate post`urile si ma gandeam asa ... cum criticati ...unii dintre voi ... fara sa stiti de ce ... ia incercati si voi sa faceti, faceti ... si sa vedem daca iese mai bine decat ce a facut emi ... e usor sa scrii de acasa de la caldura despre ce muncesc altii

Multumesc pentru suport, insa eu sunt cel care am cerut sa fiu criticat. M-a deranjat faptul ca unii au facut misto-uri, dar sunt obisnuit, nu le iau in seama atat de mult pe cat ar vrea mistocarii sa le iau.

Pitbull mi-a facut o foarte buna analiza a inceputului de episod (primele 13 minute) si am inteles ce trebuie facut pe mai departe.
Ideea serialului mi se pare foarte buna (sorry ca nu pot spune inca despre ce e vorba), dar modul in care am prezentat-o a fost prost.

Data aparitiei episodului pilot ramane aceiasi: Martie.

Sunt constient de dificultatea proiectului, dar promit ca am sa dau tot ce pot sa iasa cat mai bine.