View Single Post
Old 26 Dec 2008, 13:02   #2
Proletar
Guru

Proletar

viitorul scenaristicii româneºti este asigurat!
citiþi mai jos, de pe site-ul festivalului...
halal!

Inainte de Craciun, Filmul de Piatra si HotNews.ro au organizat un concurs, al carui premiu este un "sejur" in doi la Piatra Neamt, in perioada festivalului. Participantii au scris, in maxim 50 de cuvinte, povesti din viata lor care ar putea deveni filme scurte.

Povestea castigatoare:
La gradinita nimeni nu stia ca exist. Intr-o zi m-a servit o colega cu biscuiti asa de buuuni, ca in pauza i-am luat inca unul din gentuta. M-a prins invatatoarea cu firmituri la gura. Exemplu rau in curte si bulina albastra! Atunci m-am facut remarcata.
Adriana Dragu, studenta, Mangalia. Felicitari! Ne vedem la Piatra!

Alte povesti care ne-au placut:
Ajunul Craciunului. Bradul meu,format din coceni de porumb pe care bunica ii avea ,dupa soba ,l-am impodobit cu fasii de hartie colorata. Bunicul m-a intrebat ce imi doreeam de Craciun. I-am spus ca as fi dorit sa ninga albastru.A doua zi,in fata ferestrei mele, zapada era albastra.
Alexandrina Dinca, economist, Bucuresti

Inainte de revolutie, oras din Ardeal. S-a dat ordin "de sus": se desfiinteaza gradinile de pe langa blocuri. Pustimea, incantata, devasteaza gradinile si cu "munitia" stransa incinge o fabuloasa batalie romano-maghiara legumicola, cu "cetati" din care se aruncau proiectile, de la rosii la castraveti sau vinete.
Cristian Balmos, Oradea

Da, inca pot sa scriu ceva consistent, pot sa fiu iar eu, la virsta asta ,si sa cistig un premiu 1 dintre 50 concurenti! Dupa diploma de onoare la liceu, dupa magna cum laude la facultate, am redevenit iar eu si sint fericit! Nu sint ramolit, mintea inca imi merge!
Mircea Barboiu, pensionar, 67 ani, Craiova