Thread: "Nunta mut?"
View Single Post
Old 24 Dec 2008, 00:25   #164
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

pai da, e greu sa fii impaciuitor.

de la
Quote:
Nu numai cã zice dar, împreunã cu comesenii Bârsan ºi Maier, se ºi pun pe treabã ºi cu o lãcomie suspectã, în aceastã nãprasnicã insurecþie devoratoare, aruncã-n pântece fiecare ce apucã, amestecând recuzita cu replicile, decorul cu actriþele, forma cu fondul, montajul cu reflectoarele, adicã în�*tregul meu film[...] . O ingurgitare nesãnãtoasã ºi confuzã la limita toxiinfecþiei intelectuale. Cu dinaintea goalã ºi rãsuflarea grea se reped la troaca conceptelor ºi a sintagmelor sforãitoare ºi se pun pe un leorpãit zgomotos de unde rãzbat, aproape onomatopeic, cuvinte precum: teatralitate, filmografie, trecut, viitor compromis, limitele vulgaritãþii, creativitate, artã pentru artã, culturã pentru culturã, blabla pentru blabla.
la "doi critici excelenti... cu observatii juste dar secundare" e distanta lunga. Pozitiile sunt greu de impacat.
Dar nu trebuie, cred, decat sa consideram intentiile bune ale lui Pitbull, dublate si de convingerea ca filmul e mai mult bun decat prost.
Oricum, asta nu trebuie sa devina un mar al discordiei, atata timp cat se poate dialoga.
Pe cand tonul vehement-vestejitor al lui Malaele nu prea da sperante la un dialog. Ce cere el in final din partea criticilor e capitulare neconditionata.

(E bine totusi ca pune si farfuridianul "Am zis!" . O fi tot verfremdungseffekt? Mein Gott!)
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif