Originally Posted by Pitbull:
Emi, tocmai te-ai izbit de o probä de foc: critica eminamente destructivä.
(Alaltäieri, Farabeuf ti-a aplicat si contrariul: critica eficient-constructivä!).
Tine seama de amândouä (de prima, ca test de rezistentä psihicä, de a doua, ca lectie intelectualä), si om te-ai fäcut!
|
Am sa tin cont de ambele.
O studenta din Spania, care face si video-montaj, mi-a criticat genericul cadru cu cadru. In unele chestii avea dreptate, in altele nu. Desi am lucrat din bani proprii (pe care i-am obtinut luandu-mi diferite job-uri de rahat), compromisuri multe (in favoarea episodului), weekend-uri de rahat in care nu dormeam cam deloc, nu voi dispera, nu ma voi supara pe viata, nu voi sustine ca episodul e genial, daca nu va fi asa sau/si daca criticile primite vor fi foarte aspre pe buna dreptate.
Nu e un capat de tara, eu incerc sa fac cat de bine pot, in conditiile financiare, familiare, sentimentale de rahat pe care le am acum.
Daca nu iese bine, daca nu iese asa cum ma asteptam sa iasa, daca merge imbunatatit, atunci o voi lua de la capat, dupa o scurta pauza in care voi incerca altceva, in care ma voi documenta mai mult.
Originally Posted by djinjis:
eram ironic&sarcastic
ai scris generic dar ai vrut sa-l folosesti ca teaser. nu e bun nici de una nici de alta.
[...]
apropo, vezi ca unul dintre ei se balangane caraghios cand umbla)
|
Nu am vrut sa-l folosesc absolut deloc ca teaser, vei vedea ca asta va fi genericul, cu modificarile necesare, dar acesta va fi.
Stiu ca se balangane, am vazut chestia asta abia la montaj. E complet aiurea cum se misca. Eu nu i-am spus sa se miste "smecher" sau "misto", ci sa mearge normal si in acelasi timp concentrat pe actiunea ce va urma, actiune ce nu o dezvalui inca public. Asta pentru cei trei, ultimii. Primul este mai imatur si neglijent, exact asa am vrut sa-l surprind, exact cum este personajul sau.
Imi pare rau de out of focus-ul ala, nu dispunem de monitoare pe care sa vizionam la fata locului ce am filmat. Iar aia a fost cea mai buna dubla, pentru ca i-am surprins pe toti asa cum am vrut.
Voi reface unele cadre.
Parca tot tu ai spus mai sus "nu puteai sa alegi alt cadru, ce e cu blocul ala?".
Asta e Romania, blocul ala exista, se afla si se gaseste unde actiunea serialului va avea loc, ca mai merg si ei la un restaurant sau hotel e alta chestie, dar blocul acela face parte din peisajul in care o sa se desfasoare multe dintre actiuni.
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
E incepator, abia invata, nu trebuie sa-l sperii. Nu cred ca pretinde ca va face Pulp Fiction din prima. Putina clementa si incurajare, mai ales ca n-o face din bani publici.
Ca altfel, sigur, pot fi criticate multe - dar e neproductiv.
|
Multumesc pentru suport.
Originally Posted by films4all:
Ce bun e cateun djinjis la casa omului.
E ca faza aia: cine n-are batrani acasa, sa-si cumpere!
|
E ca faza aia: se baga si nea Ion, ca si el e om.