Thread: Regii de Mustar
View Single Post
Old 23 Dec 2008, 00:46   #22
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Originally Posted by djinjis:

mda? vezi ca ai niste out of focus taman in mijlocul genericului episodului pilot. eu as accentua contrastul, mi-e neclar de ce este ignorata chestia asta in multe seriale, nu le permite calitatea inregistrarii, cine stie (prefer sa cred ca-s doar prosti, bineinteles, persoanele de fatza se...)
de curiozite, cu ce camera ati filmat, banuiesc ca nu ati avut decat obiectivul incorporat, si cu cat ati inchiriat-o?(ati platit cameraman, hi hi hi?)

Canon XL1.
Am accentuat destul de mult contrastul, mi-e neclar de ce nu vezi chestia asta, cine stie (prefer sa cred ca...in fine, persoanele de pe forum se...).
Am doua-trei secunde de "out of focus", dar nu e problema, ca se intelege imaginea, si mi se pare ok pentru ceea ce am vrut sa arat.

asta e simplu.
1.o scoti pe dansa si te pisi pe genericul actual, dar atentie!!!@ cu mare grija sa nu ramana nimic neudat.
2.iti faci rost de cateva generice ale unor seriale de acelasi gen.(saved by the bell, etc.)
3.patrunzi in intimitatea acestor generice cu chiote si impuscaturi, calarind pe deselate si ciordesti tot ce poti refolosi. observa si calitatea imaginii, documentarele despre mortii de foame din canal arata mai vesel ca genericul vostru.(printre altele nu exista mimica, adica cei patru puberi se hoalba fara nici o intentie, ce trebuie sa remarc, profilul gen picasso sau privirea gen "in cruci"?)

Nu e de genul "Saved by the bell".
Eu am vrut sa aiba o expresie rece a fetei, trei dintre baieti. Sunt mai multe motive, nu le dezvalui pentru ca fac parte din caracterul personajelor si actiunea din el.
Nu e comedie, nu vreau sa fie atmosfera vesela.

oricum, cred ca proiectul ar trebui sa sufere o imbunatatire semnificativa ca sa aiba vreo sansa(nici nu vreau sa ma gandesc la scenariu) dar pe de alta parte habar n-am cat de jos pot sa coboare televiziunile la noi.
Pai nu te pune nimeni sa te gandesti la scenariu, nu stii nimic, inca, despre proiect, deci sfatul cu imbunatatirea nu-si are rostul.