"Cam asa va arata genericul episodului pilot."
mda? vezi ca ai niste out of focus taman in mijlocul genericului episodului pilot. eu as accentua contrastul, mi-e neclar de ce este ignorata chestia asta in multe seriale, nu le permite calitatea inregistrarii, cine stie (prefer sa cred ca-s doar prosti, bineinteles, persoanele de fatza se...)
de curiozite, cu ce camera ati filmat, banuiesc ca nu ati avut decat obiectivul incorporat, si cu cat ati inchiriat-o?(ati platit cameraman, hi hi hi?)
"Daca aveti vreo parere cu privire la modul in care ar trebui facut un generic, asta m-ar interesa, unde credeti ca merge schimbat ceva"
asta e simplu.
1.o scoti pe dansa si te pisi pe genericul actual, dar atentie!!!@ cu mare grija sa nu ramana nimic neudat.
2.iti faci rost de cateva generice ale unor seriale de acelasi gen.(saved by the bell, etc.)
3.patrunzi in intimitatea acestor generice cu chiote si impuscaturi, calarind pe deselate si ciordesti tot ce poti refolosi. observa si calitatea imaginii, documentarele despre mortii de foame din canal arata mai vesel ca genericul vostru.(printre altele nu exista mimica, adica cei patru puberi se hoalba fara nici o intentie, ce trebuie sa remarc, profilul gen picasso sau privirea gen "in cruci"?)
oricum, cred ca proiectul ar trebui sa sufere o imbunatatire semnificativa ca sa aiba vreo sansa(nici nu vreau sa ma gandesc la scenariu) dar pe de alta parte habar n-am cat de jos pot sa coboare televiziunile la noi.