Pärti bune:
- aratä bine, cadrele denotä simt vizual, plasticä, poezie; montajul e bunicel (doar cu unele mici imprecizii la nivel de duratä si täieturä), curge fluent pe muzicä; totul e îngrijit lucrat si cu posibil talent
Pärti rele:
- nu te agatä; cu ce mä intereseazä pe mine viata acelui tip "asa cum nici el nu si-a imaginat-o"?; îmi sugereazä un autoportret oarecare, filmat frumos - asa cä, beau un lapte bätut si mä culc.
Trebuie nepärat sä-i bagi un cârlig, un clenci extraordinar, care sä mä facä sä-mi spun: "Trebuie neapärat sä väd asta!" Poate fi la nivelul textului, sau al imaginilor. Eventual, pe cele douä directii deja schitate:
- trecerea de la delicii la orori (atât de fericit... de iubit... -> de singur... de neînteles...)
- ...visez sä scap de toate astea.
Genul ästa de rästurnäri e bun - dar aici abia se schiteazä. Au nevoie de mult mai multä fortä, ca sä seducä spectatorul... producätorul... distribuitorul... finantatorul... pe oricine!
(P.S. - Chiar AZI, fäcându-mi nessul, mä întrebam: "Ce-o mai face tipul äla de pe forum, Spulberg...? Oare nick-ul lui era o combinatie între «Spielberg» si «spulber»?")
|