Originally Posted by buticut:
Un om imbracat cu haine ponosite intra in noua sucursala RBS si se prezinta la ghiseul principal:
- Doamna, vreau sã depun niºte cãcaþi de bani in cãcatul vostru de bancã...
- Domnule, in banca noastra nu este permis asa un limbaj murdar. ll chem pe director.
- Care-i problema, domnule? Intreabã ºeful
- I-am zis doamnei cã vreau sã depun niºte cãcaþi de bani in cãcatul vostru de bancã...
- Despre ce sumã-i vorba ?
- A, un cãcat de vreo douã milioane de dolari...
- ªi curva asta nenorocita nu vrea sã vã serveascã ??????
|
WTF?! :w00t:
Originally Posted by buticut:
O tipa ii scrie iubitului aflat in armata:'Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie.Distanta dintre noi este prea mare.Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi.Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme.Cu dragoste, Becky." Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante.Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui.Le-a strans si le-a trimis:"Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti.Te rog sa-ti iei poza !!!
|
Metoda asta e buna de tinut minte. :lol: