View Single Post
Old 28 Nov 2008, 15:53   #40
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

So, mai petitionam?

Daca va uitati pe site-ul CNC veti vedea o tendinta spre transparenta care poate fi un semn bun

in 2004 se anuntau doar castigatorii, fara bugetele alocate, fara membrii comisiei, si abia apoi, la anuntarea contestatiilor apareau si ei:

2004 Comisia de selecþie:

Radu F. Alexandru
Ioan Cãrmãzan
Florin Mihãilescu
Dinu Tãnase
Bogdan Dumitrescu

Comisie care a selectat Legaturi Bolnavicioase, California Dreaming, Ryna, Un acoperis deasupra capului, Cum mi-am petrecut sf lumii, dar si "15" si "Si totul era nimic"
Comisie care a dat dupa contestatii verde pentru Marilena, Logodnicii din America, Visatoru de Barna, Candele de zapada, dar si la MDL!!! Plus unele de care n-am mai auzit nimic.

in 2005 se anunta si punctajul si sumele alocate, dar nu apar toti participantii. Oricum, un an bun: Restul e tacere, Amintiri din epoca de aur, Hrana pt pestii mici, Hartia va fi albastra, Razboi pe calea undelor, Podul de flori, Despre ingeri si par (Porumboiu) dar si Legiunea straina!!!

Comisia 2005:
Stefan Agopian
Cristina Corciovescu
Andrei Gorzo
Irina Petrescu
Oana Stoenescu.

Dar (alta) comisie pt contestatii da verde pentru Povestea unui secol, Adrian Popovici (locul I). Mai da la Schimb Valutar, Daca bobul nu moare (Sinisa Dragin) Bella Lugosi (Florin Iepan) Weekend cu mama (Stere Gulea) Europolis (Corneliu Gheorghita -debut).

Comisia 2005 de contestatii:
Nicolae Cabel
Dana Duma
Mihai Gheorghiu
Copel Moscu
Eugen Serbanescu
Leonardo Tonitza
Tudorel Urian

Gata, m-am plictisit scriind

Ideea era ca in 2008 de exemplu se spune tot:
comisia, TOTI participantii, nota la scenariu, punctajul producatorilor, nota finala, buget cerut, buget alocat. Ceea ce e un lucru bun, si trebuie sa ramana asa si chiar sa evolueze. Sa apara de exemplu notele nominal, pt fiecare membru al comisiei, la fiecare proiect.
Poate "societatea civila" functioneaza, obligandu-i la cat mai multa transparenta. Asadar orice actiune de buna credinta e de bun augur.

Fara Mungiu e nasol. Oare de ce s-a retras?

Avem Radu F. Alexandru, care "a lasat sa-i scape" in 2004 proiectele:
"15" "Si totul era nimic" "Marilena" "Visatorul adica Dincolo de America" "Logodnicii din America"

Avem Dana Duma care "a facut tot ce-a putut dar n-a reusit sa opreasca aprobarea" proiectului Povestea unui secol de Adrian Popovici in 2005.

Avem Alexa Visarion, care tocmai ce a castigat un proiect la CNC, sa speram ca nu va trebui sa zica multumesc cuiva, vreunui producator...

Ce mai avem? Ce mai stiti?
Cum se anunta a fi comisia?
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif