Originally Posted by mafalda:
...eu astept noul film al lui Catalin Mitulescu : "Un balon in forma da inima"
|
"Un balon în formã dã inimã" va fi sequelul dupã filmul lui Mitulescu, fãcut de MediaPro, cu Sorinel Puºtiul ºi Florin Salam Cãlinescu.
Despre Un balon în formã
de inimã, la o simplã googãlare, gãsim:
Regizorul Catalin Mitulescu are in proiect realizarea unui film despre o poveste de dragoste intre un hot de buzunare si o camerista din Constanta, "Un balon in forma de inima", la care va incepe filmarile in primavara-vara lui 2007
"Proiectul meu urmator este o poveste de actualitate, o poveste de dragoste. Se intampla la Constanta, e vorba despre un hot de buzunare si de o camerista, la un hotel pe plaja", a declarat Catalin Mitulescu zilele trecute la Cinema Studio, dupa avanpremiera filmului "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii".
Urmatorul sau film are la baza un scenariu realizat in colaborare cu Bogdan Mustata si va fi facut cu producatorul francez "Les Films Pelleas".
ªi încã:
Un balon in forma de inima este o poveste despre iubire si pasiune, care schimba viata celor doua personaje de 17 ani.
Actiunea se petrece in cel mai mare oras port din Romania, intr-o lume a hotilor, orfanilor si criminalilor, o lume capabila insa in acelasi timp de sentimente foarte puternice.
Anechitoaia, proaspat iesit dintr-o casa de copii, se ataseaza de Fane, seful unei gasti de hoti de buzunare. Fane omoara accidental o batrana in timpul unui furt si banda este arestata. Anechitoaia reuseste sa scape ajutat de Maria, amanta lui Fane.
Urmariti pe malul Marii Negre, Anechitoaia si Maria descopera iubirea, tradarea si puterea de sacrificiu…
Anechitoaia, un orfan in varsta de 17 ani, isi duce viata cum poate pe strazile Constantei. El se indragosteste de Veli, o fata cu putin mai mare ca el, dar fragila lor relatie este pusa la incercare cand baiatul este banuit ca a ucis un batran...