View Single Post
Old 16 Nov 2008, 10:42   #109
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
Originally Posted by Mala Portugal:
mirodoni a scris:
Nu înseamnã cã dacã Tudor Voican a scris un scenariu dedicat bunicului sãu, scenariul este genial. E nevoie de alte argumente

Jessica, Jessica Simpson, you've got it all
wrong.
No, I haven’t got it wrong. Asta ca sã nu înþeleagã alþii ce vorbim noi între noi.
Nu cã am înþeles greþit, dar nu am înþeles deloc. Problema care se punea este dacã numele Tudor Voican este suficient pentru a aprecia scenariu sãu, dacã este capabil sã scrie un scenariu despre o perioadã pe care nu a cunoscut-o direct. Poate cã da, poate cã nu. Nici Nae Caranfil nu l-a cunoscut pe Leon Negrescu, dar a scris ºi realizat, bine, „Restul e tãcere”. Este postat pe undeva scenariul „Medalia de onoare” ºi eu nu ºtiu ? Nu am reþinut sã fi spus cineva cã l-a citit. Oricum, ceilalþi nu l-au citit. Atunci pe ce bazã discutãm despre „cel mai aºteptat film” ?

Astfel, Tudor Voican va ajunge în curând „tunarul nr.1”, iar cineva va scrie, dacã va mai fi democraþie ºi peste 10 ani, cã ar fi fost un scenarist foarte bun dacã ar fi scris mai puþin.

Originally Posted by illotempore2002:
mesaj cenzurat pentru continutul injurios la adresa lui mirodoni
Nu cunosc prea bine regulamentul, moderatorii trebuie sã se sesizeze din oficiu, sau trebuie „reclamaþie scrisã” ?!
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif