View Single Post
Old 15 Nov 2008, 22:54   #88
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
Proletar, dacã te bagi în tãrâþe, te mãnâncã porcii. Nu e de vinã Marx, ci sistemul care-i permite sã te înjure fãrã sã ºtii cine e. Nici eu nu ºtiu, dar este unul dintre cei mulþi care în spatele anonimatului îºi permit orice. Aºa este înþeleasã la noi democraþia !(vorbe mari !) Dacã ar fi trecute la „Profil” datele reale, ar rãmâne forumul gol ºi nu are nimeni acest interes. Bannarea este cea mai ineficientã soluþie, apar clonele. ªtii bine ce am pãþit eu, nevinovat ! Soluþia ar fi ºtergerea mesajelor
„ofensatoare”, nu „ofensive”. Dar e multã muncã, iar „traficul” ar avea de suferit. ªi nu are nimeni acest interes.
Dar ºi tu insiºti prea mult. Dacã scoþi în faþã numai notele proaste ale lui Tudor Voican, se va gãsi unul care sã le scoatã numai pe cele bune. Nu lua în calcul notele puse de alþii, nici mari nici mici. Judecã scenariul sau filmul din punctul tãu de vedere. Apoi vezi în ce mãsurã au ºi alþii aceeaºi pãrere. Pentru „California...”, este un exemplu de cum NU se scrie un scenariu. Are bãgate în el, cu toptanul, de toate. Nu e pãrerea mea, este pãrerea celor care þineau prelegeri despre cum se scrie un scenariu, aºa cum þine Tudor Voican acum. Am citit scenariul înainte de a ajunge film. Credeam cã filmul va fi fãcut praf de criticã, dar n-a fost aºa. De ce ? Pentru cã nu are importanþã cum e scris scenariul, are importanþã cine l-a scris.
Nu înseamnã cã dacã Tudor Voican a scris un scenariu dedicat bunicului sãu, scenariul este genial. E nevoie de alte argumente
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif