E un film cu idioti care iau decizii idioate. Normal ca tu, cu un IQ peste medie, nu te-ai gandi sa intri prin efractie in casa omului, sa il ameninti la telefon si sa te mai astepti si la o recompensa, sa ii fraieresti pe The Russians (Apropo,ati remarcat tabloul lui Putin? Subtil...) sau sa construiesti chestii ciudate in subsol :lol: Dialogurile,oricat de simpliste ar parea, au rolul de a evidentia limitarea personajelor.
The F Word e pentru dumb people ca Tatal Nostru pentru crestini. Ceea ce imi aminteste de o faza pe un forum, unde cineva a scris ceva de genu :ZOMG DIS MOVIE STINKS, IT'S SH!T LOLZ!!" si cineva i-a raspuns: "You are 13,right?. Dupa care,za retarded said: "HOW THE FUCK CAN YOU TELL THAT I'M 13 BY LOOKING AT WHAT I'M WRITEING??????????? ???????????????????? ???????????????????? ?? ". Dialogul,sub forma asta, sunt plauzibile...n-as fi inghitit gogoasa ca un tampit sa scoata din el teorii ale existentei. Pentru mine, toti sunt lovable, asa cretini cum sunt. Poate din cauza ca fratii Coen nu au compasiune fata de niciunul din ei si de aceea te simti tu indreptatit sa ai. Tilda Swinton nu e printre preferatele mele, nici acum nu sunt convinsa cum de a luat Oscarul, insa e potrivita pentru rol...seaca si insipida. Nevasta lui Clooney nu apare suficient de mult cat sa imi pese de ea

. Niciun cuvant la adresa lui John Malkovich

, I love this guy!Mie mi se pare ca e un film destept despre prosti, pentru ca nu ii supraevalueaza, gen: "Toata lumea spune ca sunt un tampit, dar in adancul sufletului stiu ca nu sunt si va voi demonstra asta la sfarsitul filmului", ci pur si simplu ii ia asa cum sunt, fara dulcegarii . Inventia lui Clooney aratata de doua ori reda bine imposibilitatea personajului de a crea ceva constructiv si productiv si practic materializeaza ceea ce se afla in mintea lui: sex sex sex

. Cand nu mai are cine sa ii admire creatia...nu mai are ce face cu ea.
I love the Coens, pentru ca sunt printre putinii capabili sa creioneze personaje suficient de idioate cat sa nu te scoata din sarite. In plus, ne confruntam cu aceeasi problema de la No Country For Old Men, lipsa unui protagonist...ceea ce de fapt nu e chiar o problema,pentru ca ii lasa pe toti sa isi faca "jocul".
Nu o sa ma convingi niciodata ca e naspa filmul,Pauline!Nevaa nevaaa

.