View Single Post
Old 01 Nov 2008, 13:17   #25
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by Pauline Kael:
Cinemania...da,cred ca de la postarea aceea a plecat si nu numai,si de la alte topice...Am observat la tine si la Seven oarece agresivitate: n-am voie sa spun ca nu mi-a placut nu stiu ce la "Zbor deasupra unui cuib de cuci" ,la unele filme ale fratilor Coen,la filme de autor,de mari regizor..De ce n-am voie? E riscul meu asumat.
Ipocrizia mea: de ce ca mi-esti simpatic dar ma mai supar si eu? N-are legatura una cu alta
ON:
Cum spunea Lecart,filmul s-a terminat prea repede...se mai putea face cate ceva...Si dupa ce am vazut filmul,jur ca aceeasi idee mi-a trecut prin cap ca si lui Stefan: ca e un film usor si pe care il uiti repede,nu te solicita...Si alte chestii.

I'm cool
agresivitate la mine? neah

ti-a trecut supararea, nu?

recunosc ca am tendinta sa dau in subiectivism si asta atrage dupa sine anumite generalizari...dar nu-mi place cand mi se aduce aminte

despre film...e adevarat, se uita repede un film ca asta...insa nu asta il face neaparat un film slab...sunt filme care devin timeless si filme peste care trecem, insa in cazul ultimului film Coen, nu te incearca senzatii amare pe parcursului lui, iar cand se termina nu ramai cu un gust amar...si ce bine se leaga asta de finalul filmului:

- Ce-am învatat din asta?
- Nu stiu, domnule.
- Nici eu nu stiu....
- Cred c-am invatat sa n-o mai facem.
- Da, domnule.
- Desi, sa fiu al naibii daca stiu ce-am facut.

what the fuck just happened, happened...viata merge mai departe...si mai ca i-as acuza pe fratii Coen ca replica de la final a fost pusa cu un anumit scop (cu riscul de a fi din nou luat la ochi pt ca ii laud )