Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Concluzia era ca ai o problema cu unatc-ul, cnc-ul, regizorii de azi(si e normal, cine n-ar avea?) si ai hotarat obligat fortat sa faci film independent.
|
Si acum ai inceput sa bati si campii.

Nu am nimic cu unatc-ul. Am dat examenul de admitere. M-au respins. Poate la anu. Sau fac o pauza de 2..3 ani, incerc iar apoi. O sa vad. Dar n-am nimic cu UNATC-UL.
CNC-ul ...bun sau rau cum e el, finanteaza proiectele. Ca nu e corect, asta e. Dar..exista, ai unde sa te duci cu un proiect. Nu cred ca Romania se confrunta cu aceleasi probleme cu care ne confruntem noi si tine de CNC. Asa ca smile, maine poate fi mai rau.
Regizorii de azi :shock: . Asta a fost ca o bomba. in locul tau... nu scriam nimic.
N-am hotarat nimic dom'le. Cand o sa hotaresc ceva te anunt. Eu fac film din placere, din dragoste pentru cinema, dragoste de a spune povestea. Din spirit aventurier. Spune-i cum vrei... insa e clar; imi place sa spun povesti. Filmul pentru me este ca alcoolul pentru betivi. Ca tigarea pentru fumatori...
Si simti nevoia sa te imbeti, sa uiti de tot ceea ce te inconjuara, sa te cufunzi in marea ta fara sa mai auzi de nimic. Nimic mai normal. Iei o foaie si incepi sa scrii. Asta e "hotararea" mea.
Deci..ca sa fie clar: n-am nimic cu nimeni!!!